חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת שוקולד עשירה במיוחד

עוגת שוקולד מבטיחה אוהדים רבים בכל מצב ואירוח ||| הפעם עוגה עם הרבה קקאו, שוקולד וגם שוקולד-צ'יפס למי שמפספס את הטעם ||| הרבה סוכר והרבה שוקולד הם בהחלט ערובה להצלחה ||| לא לשומרי משקל או דיאטה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת שוקולד של השטן (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (תבנית אינגליש קייק ארוכה או תבנית עגולה)

לציפוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, סוכר, סוכר וניל והמלח לתערובת אחידה
  3. מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך ערבוב כל ביצה במשך כדקה
  4. בקערה יבשה, מערבבים את הקמח, קקאו ואבקת האפייה לתערובת אחידה
  5. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים-חמאה תוך ערבול והוספת החלב
  6. מוסיפים את השוקולד צ'יפס לתערובת ומערבבים לפיזור אחיד
  7. ממלאים תבנית משומנת בבצק ומיישרים
  8. מכניסים לתנור למשך כ- 15 דקות
  9. מוציאים את התבנית מהתנור לרגע וחותכים לאורך העוגה באמצע בעזרת סכין
  10. מחזירים לתנור למשך 40-50 דקות נוספות
  11. מוציאים העוגה להתקררות לטמפרטורת החדר
  12. ממיסים את השוקולד לציפוי באמבט מרים (באן-מארי) או במיקרוגל
  13. מורחים את השוקולד המומס החם על העוגה המוגמרת

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *