פסטה ריקו מציעה לרגל חנוכה, מתכון מיוחד לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו ||| המנה מוגשת עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה ||| מנה קלה להכנה עם פסטה טרייה מסוג רביולי תרד וריקוטה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (2-3 מנות)
- 330 גרם רביולי תרד וריקוטה של פסטה ריקו
- 200 גרם פולנטה תירס פסטה ריקו
- 100 גרם פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו
- 100 גרם עלי תרד טריים
- 100 גרם פיסטוקים קלופים
לטיגון
- שמן קנולה
להגשה
אופן הכנה
- מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה
- מחממים מחבת לטיגון חצי עמוק
- מטגנים את הרביולי המצופה משני הצדדים עד להזהבה
- במחבת מחממים את הפולנטה עד לבעבוע עדין
הגשה
- מעבירים את הפולנטה לצלחת הגשה שטוחה
- מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי
- מזלפים מעל שמן זית
- מפזרים מעט צ'ילי גרוס
- מפזרים פיסטוקים מעל הכול
בתיאבון Buon Appetito