חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: רביולי מטוגן על מצע פולנטה

פסטה ריקו מציעה לרגל חנוכה, מתכון מיוחד לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו ||| המנה מוגשת עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה ||| מנה קלה להכנה עם פסטה טרייה מסוג רביולי תרד וריקוטה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

רביולי מטוגן על מצע פולנטה של פסטה ריקו (צילום נמרוד סונדרס)

מצרכים (2-3 מנות)

לטיגון

  • שמן קנולה

להגשה

אופן הכנה

  1. מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה
  2. מחממים מחבת לטיגון חצי עמוק
  3. מטגנים את הרביולי המצופה משני הצדדים עד להזהבה
  4. במחבת מחממים את הפולנטה עד לבעבוע עדין

הגשה

  1. מעבירים את הפולנטה לצלחת הגשה שטוחה
  2. מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי
  3. מזלפים מעל שמן זית
  4. מפזרים מעט צ'ילי גרוס
  5. מפזרים פיסטוקים מעל הכול

בתיאבון Buon Appetito 

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *