חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט קיץ ירוק עם נקטרינות וקרוטונים

סולתם והשפית מאיה דרין מציעים מתכון קיץ מרענן ||| מתכון עשיר במגוון עלים ירוקים טריים ומרעננים ||| מצרכי ים תיכוניים בריאים יעשו את הסלט גם בריא ומתאים לדיאטה הים תיכונית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט ירוק עם נקטרינות וקרוטונים (צילום גל בן זאב)

מצרכים (4 מנות)

  • 1 ראש חסה סלנובה
  • 1 ראש חסה קיסר
  • 1 צרור ארוגולה
  • שפע עשבי תבלין שאוהבים (ריחן, נענע, כוסברה, עירית ועוד)
  • 4 נקטרינות פרוסות דק
  • 4 פרוסות לחם
  • שמן זית לפי הצורך
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם

לקרוטונים

לרוטב:

אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
  2. חותכים ביד חתיכות לחם מהפרוסות ומפזרים בתבנית המרופדת
  3. מזלפים מעל שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל
  4. מחממים תנות ל- 180 מעלות
  5. אופים הלחם כ-8 דקות עד הזהבה
  6. הכנת הרוטב: מערבבים את כל מצרכי הרוטב
  7. טועמים ומתקנים תיבול
  8. הרכבת הסלט: מערבבים את כל מרכיבי הסלט
  9. מתבלים ברוטב
  10. מפזרים מעל קרוטונים

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *