חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: טרטר בר ים בשמן זית עם סלט ים תיכוני

משק אחיה והשף דוד ביטון מציעים מתכון ||| מנה חגיגית לט"ו בשבט עם צבע וטעם ||| טרטר דג בר ים בשמן זית, בסגנון סשימי ||| בתוספת סלט ים תיכוני רענן ועשיר בטעמים ||| מנה קלה להכנה, מקסימה ביופייה לט"ו בשבט שמח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טרטר בר ים בשמן זית קורנייקי משק אחיה (צילום ענת פייזר)

מצרכים (לכ-4 מנות)

אופן הכנה

  1. פורסים את הדג לפרוסות דקות, בצורת חיתוך של סשימי
  2. במחבת ללא שמן קולים את השומשום עד להזהבה קלה
  3. חותכים את הירקות לפרוסות דקות, כולל את הלימון והבצל הסגול
  4. בקערת נירוסטה מערבבים את הירקות
  5. מוסיפים שמן זית, עירית, טימין, מיץ ליים, קורט מלח ופלפל שחור
  6. מוסיפים לסלט בקערה את פרוסות הדג ומערבבים
  7. מסדרים בצלחת הגשה פרוסות דג וסלט
  8. יוצקים כף ממיצי הירקות
  9. מפזרים מעל את השומשום הקלוי ומגישים

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *