מתכון: קציצות עדשים וטופו טבעוניות

קציצות בריאות טבעוניות ועשירות ||| בסיס לקציצות נהדרות שתוכלו להוסיף תיבול כפי שאתם רגילים ואוהבים ||| מתכון מהיר הכנה ופשוט שיעשה לכם את היום ובכיף ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קציצות עדשים וטופו טבעוניות (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לרוטב

אופן הכנה

  1. להשרות העדשים 15 דקות במים ולסנן
  2. לטגן הבצל עם מעט שמן
  3. הכנת הקציצות: לטחון במעבד מזון את הטופו, עדשים, קוואקר, בצל ושום לקבלת עיסה אחידה
  4. להוסיף הכוסברה הקצוצה והקישוא המגורד ולערבב ביד לקבלת עיסה אחידה
  5. לחממם תנור ל- 175 מעלות
  6. לרפד תבנית עם נייר אפייה
  7. ליצור מהעיסה קציצות ולסדרן בתבנית המרופדת
  8. לאפות 15 דקות
  9. לאחר שהקציצות מוכנות נניח בצד להצטננות
  10. הכנת הרוטב: לטגן בסיר את השום עם השמן זית עד שקיפות
  11. להוסיף קרם קוקוס, כמון, קארי, כורכום, כוסברה ומים ולבשל 5 דקות תוך ערבוב
  12. להוסיף לסיר הרוטב את הקציצות על להבה נמוכה, למשך 3-5 דקות לספיגת הרוטב והטעמים

הגשה

 
- פרסומת -

 

להגיש לצד אורז / פירה תפוחי אדמה / ממליגה / פולנטה

הערה: אפשר לטגן הקציצות במקום לאפות אותן

בתיאבון

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך: