LE BISTRO BAR

דניאל ואור יצאו לטעום ולחוות ביקור במסעדת הביסטרו שבמתחם עזריאלי בחולון. המקום מבטיח טעמים מוכרים ממסעדות ביסטרו בפריס ובניו יורק, לצד מנות ישראליות אהובות. על התפריט מנצח השף עימאד שורבג'י. צמד המבקרים שלנו לא התאכזבו ועל כך בהמשך

קסטה שוקולד לבן (צילום אור ודניאל)

קסטה שוקולד לבן (צילום אור ודניאל)

המסעדה

מסעדת לה-ביסטרו-בר מעוצבת בסגנון ניו-יורקי חדשני ויוקרתי ואילו המטבח מתאפיין בסגנון צרפתי. שטח פנים המסעדה רחב ומעוצב עם חלונות גדולים וציורי ענק מקוריים של פריז בתחילת המאה הקודמת. במקום בר ישיבה גדול ומאסיבי שניצב בכניסה מציע תפריט אלכוהול עשיר. המקום פועל גם בסופ"ש. למסעדה מגוון תפריטים המותאמים לכל שעות היום כגון תפריט ארוחות בוקר, עסקיות צהריים ותפריט ערב. כמו כן ישנם תפריטי יינות וקוקטליים מגוונים ומקוריים. המסעדה ממוקמת במתחם של מסעדות וברים בקניון עזריאלי בחולון. בפנים ההמסעדה ניתן לראות מגוון סגנונות ישיבה כגון ספות וכיסאות בר. כמו כן ניתן לשבת באזור החיצוני של המסעדה המשקיף למתחם החדש

חומוס ופלאפל עם לחמים ומטבלים (צילום דניאל ואור)

חומוס ופלאפל עם לחמים ומטבלים (צילום דניאל ואור)

התפריט

Le Bistro Bar מציעה ארוחות בוקר המוגשות עד השעה 17:00. התפריט כולל גם מבחר מנות ראשונות, ביניהן קרפצ'יו סלק, קרפצ'יו בקר, כרובית בטחינה ועוד ומגוון מנות עיקריות גדול שעונה על כל טעם ודרישה. רשימת העיקריות כוללת בין השאר מבחר מנות פסטה תוצרת בית ברטבים שונים, ניוקי ערמונים, פפרדלה עם פירות ים, שלל סלטים בשילובים שונים, פיצות אישיות שנאפות במקום, מחבת פירות ים עם יין לבן על מצע ניוקי, סטייקים, המבורגים וקבבים אוריינטליים שנטחנים במקום, שניצלים עם פירה, סטייק סלמון, טבעות קלמארי ועוד ועוד.  בצהריים מוגשות ארוחות עסקיות החל מ-38 שקל.

לצד תפריט האוכל אפשר ליהנות מתפריט אלכוהול עשיר של יינות ישראלים משובחים, יינות איכותיים מיובאים, קוקטיילים מכל הסוגים, בירות פופולריות ובירות בוטיק. רשימת הקינוחים מציעה כמה מנות מנצחות, כשהמומלצות ביניהן: עוגת גבינת פירורים צרפתית ועוגת הבית ביסקויט שוקולד.

מנת הסלמון והתוספת שנבחרה (צילום דניאל ואור)

מנת הסלמון והתוספת שנבחרה (צילום דניאל ואור)

הטעימות של דניאל ואור

למנה ראשונה הזמנו מקטגוריית תבשילי הבית. בחרנו מנת חומוס ופלאפל פריכים וטעימים המוגשים לצד לחמים ומטבלים מגוונים (יש אפשרות לבחור בין לחם דגנים, ללחם לבן) גודל המנה היה מספק לשנינו (34 שקלים).

 

מנת הרביאולי שלנו (צילום דניאל ואור)

מנת הרביאולי שלנו (צילום דניאל ואור)

לעיקריות הזמנו רביולי שמנת, פטריות וערמונים (54 שקלים) שהיתה מנה גדולה, עסיסית, טעימה ומשביעה. עיקרית נוספת היתה סטייק סלמון (84 שקלים) בליווי פלחי תפוח אדמה וסלט קצוץ בצלחת נפרדת (למנה זו ניתן לבחור 2 תוספות וזו היתה בחירתנו). סטייק הסלומון היה מעולה! אנו ממליצים על מנה זאת, נהנינו ממנה מאוד.

מתוך תפריט הקינוחים שכולל קרם ברולה, עוגת גבינה ללא סוכר, עוגת טופי חמה, ואפל בלגי ואף קינוח טבעוני פרפה חלבה. בחרנו בקינוח מקורי (ע"פ המלצת המלצר) קסטה שוקולד לבן המורכבת מ- 2 שכבות של עוגיות מרנג שוקולד ואגוזים, גנאש שוקולד לבן בציפוי רוטב שוקולד מריר, טראפלס וקצפת (34 שקלים). המנה הייתה טעימה מאוד, מקורית וגדולה. הקינוח השני שלקחנו היה עוגת גבינה פירורים המורכבת מבסיס עוגת גבינה קרה ביתית בציפוי של פירורי בצק פריך ייחודי בליווי רוטב דובדבנים חמצמץ אשר מוסיף טעם מדהים לעוגת הגבינה. (32 שקלים).

לסיכום, נהנינו מאוד מהמסעדה, מהשירות האדיב והסבלני, הנכונות לגמישות במנות מצד המלצרים, ובעיקר מהמנות הטעימות והמשביעות. נחזור לבקר.

עוגת גבינה יצרית (צילום אור ודניאל)

עוגת גבינה יצרית (צילום אור ודניאל)

LE BISTRO BAR

המסעדה פועלת 7 ימים בשבוע, החל מהשעה 8:00 בבוקר ועד אחרון המבקרים. במקום יש 170 מקומות ישיבה וקיימת אפשרות לקיים בה אירועים סגורים בתיאום מראש.

הרוקמים 26, חולון        טלפון:    053-9369073            http://lebistro.rest.co.il

 

הוספת תגובה