חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: טוסט פריך מלחם פשתן

ביכורים מזון ומאפה מציעה טוסטים מתובלים ופריכים מלחם פשתן ||| עשירים באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים ודלים מאוד בפחמימות ||| טוסטים נהדרים עם גבינות, ממרחים, דגים, ירקות, סלטים, חמוצים ובשרים ||| לחם הפשתן מיוצר מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם כמזון-על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טוסטים עם מגוון צירופים של גבינות, ריבה ועוד (צילום Pixabay)

מצרכים

  • 1 כיכר לחם פשתן של ביכורים
  • שמן זית כתית מעולה איכותי
  • מלח אטלנטי גס
  • פפריקה מתוקה
  • אורגנו מיובש

אופן הכנה

  1. לרפד תבנית תנור בנייר אפייה
  2. לסדר בתבנית את הפרוסות
  3. למרוח את הפרוסות בשמן זית
  4. לזרות  מעל הפרוסות המשומנות את התבלינים שבחרתם לטעמכם
  5. להפוך כל טוסט ולחזור על הפעולה גם בצד השני
  6. לחמם תנור ל- 150 מעלות
  7. להכניס התבנית לתנור ולאפות כ-45 דקות
  8. טיפ: אם מרבית הטוסט כבר התקשה, לכבות את התנור ולהשאיר בתנור את הפרוסות עוד כ-10 דקות
לחם פשתן של ביכורים (צילום: אייל קרן)

הגשה

להוציא, לצנן ולשמור בקופסה אטומה

להגיש עם מבחר גבינות רכות וקשות, עגבניות, חומוס, טחינה, סלט חצילים, חצילים מטוגנים, בטטות צלויות, מטבוחה, סלט גזר, זיתים, מלפפון חמוץ, פלפל שיפקה, פיטריות, טונה, סלמון מעושן, בשקים קרים, נקניקים, פסטרמות ועוד.

לבריאות ובתיאבון

להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר ביכורים….

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *