לכבוד יום תפוח אדמה הבינלאומי פסטה ריקו מגישה מתכון של ניוקי תפוח אדמה ||| מתכון של שף הבית רן מיכאלי לניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד ||| מנה קלה להכנה, המתאימה כארוחת צהריים או ערב מפנקת לכל המשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 מנות)
- 2 חבילת ניוקי של פסטה ריקו (סה"כ 400 גרםניוקי)
- 1 קוביית חמאה
- 12 עגבניות שרי שלמות
- 1/2 בצל לבן חתוך לפרוסות דקות
- חופן עלי בייבי תרד טריים
- 2 כפות שמן זית
- 4-6 שיני שום קונפי
- קורט מלח
- פלפל שחור
- אגוז מוסקט
להגשה
- גבינת תום עיזים או פרמז'ן מגורדת
אופן הכנה
- מחממים מחבת, מוסיפים קוביית חמאה ושמן זית
- מוסיפים את הבצל החתוך ומטגנים היטב עד להזהבה
- מוסיפים מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט
- חולטים את שתי חבילות הניוקי במים רותחים מומלחים למשך כדקה ומסננים
- מוסיפים את הניוקי למחבת וצורבים היטב לקבלת מעטה מעט פריך
- מוסיפים למחבת את עגבניות השרי, שום קונפי ועלי בייבי תרד
- מקפיצים את כל המצרכים יחד
הגשה
מסדרים את המנה בצלחת, מגרדים מעל גבינת תום עיזים או פרמז'ן ומגישים.
בתיאבון