חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד

לכבוד יום תפוח אדמה הבינלאומי פסטה ריקו מגישה מתכון של ניוקי תפוח אדמה ||| מתכון של שף הבית רן מיכאלי לניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד ||| מנה קלה להכנה, המתאימה כארוחת צהריים או ערב מפנקת לכל המשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד (צילום דורו איטליאן)

מצרכים (4 מנות)

להגשה

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת, מוסיפים קוביית חמאה ושמן זית
  2. מוסיפים את הבצל החתוך ומטגנים היטב עד להזהבה
  3. מוסיפים מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט
  4. חולטים את שתי חבילות הניוקי במים רותחים מומלחים למשך כדקה ומסננים
  5. מוסיפים את הניוקי למחבת וצורבים היטב לקבלת מעטה מעט פריך
  6. מוסיפים למחבת את עגבניות השרי, שום קונפי ועלי בייבי תרד
  7. מקפיצים את כל המצרכים יחד

הגשה

מסדרים את המנה בצלחת, מגרדים מעל גבינת תום עיזים או פרמז'ן ומגישים.

בתיאבון

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *