מאפינס או לחמניות, מבצק ללא גלוטן וכשר לפסח ||| קמח תופח על בסיס תערובת צמחים ועמילנים צמחיים ||| מועשר בגבינות ואפשר להוסיף ככל שחפצה נפשכם וטעמכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (24 מאפינס)
- 500 גרם קמח תופח ללא גלוטן Free
- 700 גרם גבינה לבנה 5% או גבינה רכה שיש בבית
- 4 ביצים XL
- 1 כפית גדולה מלח
- 100 גרם שמן זית
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- שדרוג עם תירס ו/או טבעות זיתים
אופן הכנה
- לחמם תנור ל-180 מעלות
- לערבב את כל המצרכים היבשים בקערה
- להוסיף השמן ולערבב
- להוסיף הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב
- הערה: הבצק המתקבל לא ירגיש כמו בצק שמוכר לכם מהגלוטן אבל יהיה מאד דביק וסמיך
- נשמן תבנית מאפינס או נסדר מנז'טים
- נמלא את הכוסיות (תבנית או מנז'טים) בכף בצק בכל אחת
- נכניס לתנור לכ-20 דקות עד השחמה
בתיאבון