חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מאפינס גבינה ללא גלוטן

מאפינס או לחמניות, מבצק ללא גלוטן וכשר לפסח ||| קמח תופח על בסיס תערובת צמחים ועמילנים צמחיים ||| מועשר בגבינות ואפשר להוסיף ככל שחפצה נפשכם וטעמכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

מאפינס גבינה ללא גלוטן (צילום דני בר)

מצרכים (24 מאפינס)

  • 500 גרם קמח תופח ללא גלוטן Free
  • 700 גרם גבינה לבנה 5% או גבינה רכה שיש בבית
  • 4 ביצים XL
  • 1 כפית גדולה מלח
  • 100 גרם שמן זית
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • שדרוג עם תירס ו/או טבעות זיתים
מאסת הבצק למאפינס גבינה ללא גלוטן (צילום דני בר)

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. לערבב את כל המצרכים היבשים בקערה
  3. להוסיף השמן ולערבב
  4. להוסיף הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב
  5. הערה: הבצק המתקבל לא ירגיש כמו בצק שמוכר לכם מהגלוטן אבל יהיה מאד דביק וסמיך
  6. נשמן תבנית מאפינס או נסדר מנז'טים
  7. נמלא את הכוסיות (תבנית או מנז'טים) בכף בצק בכל אחת
  8. נכניס לתנור לכ-20 דקות עד השחמה

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *