עוגיות קינמון ללא גלוטן וללא לקטוז ||| עוגיות פרווה טעימות וקלות להכנה ||| עוגיות ללא סוכר אבל עם מתיקות טבעית נהדרת ||| עוגיות שתמיד תוכלו להכין חיש מהר ויתאימו לכולם ולכל קינוח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (20 עוגיות)
- 8 כפות קמח שקדים
- 2 ביצים L, טרופות
- 2 כפיות גדושות קינמון
- 1 שקית אבקת אפייה
- 4 כפות סילאן
- לקישוט: שומשום
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את כל המצרכים (למעט השומשום)
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- מרפדים תבנית עם נייר אפייה
- באמצעות כף מניחים מנת בצק כך שתקבלו 20 עוגיות
- מקשטים עם שומשום מעל
- אופים כ-15 דקות
- מצננים לטמפרטורת החדר
- מאחסנים בכלי אטום על השיש
בתיאבון