חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: ריבועי גבינה עם פירות יער

פנינה קדם מציעה מתכון לעוגת גבינה עם פירות יער ||| עוגת גבינה פשוטה וקלה להכנה אבל…..מה זה טעימה ||| עוגה שמועשרת בפירות יער טריים בעונה או קפויים כל ימות השנה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת גבינה עם פירות יער (צילופ פנינה קדם)

מצרכים (תבנית 20X30)

לבסיס

  • 150 גרם פתי-בר טחונים דק
  • 70 גרם שמן זית עדין (או 100 גרם חמאה)

לעוגת גבינה

  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 3 ביצים XL
  • 1 כוס סוכר
  • 1 גביע שמנת רגילה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קורנפלור (המטרה להחזיק את הפירות שלא ישקעו)

לקישוט

  • 1/2 כוס פירות יער (אפשר גם קפוא)
  • אבקת סוכר אחרי אפיה

אופן הכנה

  1. טוחנים את הביסקוויטים למרקם דק
  2. מוסיפים את שמן הזית (או חמאה מומסת במיקרוגל) ומערבבים עד לקבלת תערוכת פרורית אחידה
  3. משטחים ומהדקים היטב כבסיס לעוגה בתבנית אפייה (הערה: אין צורך באפיה מוקדמת)
  4. בקערה, בעזרת מטרפה, מערבבים את כל המצרכים לעוגת הגבינה
  5. שופכים מעל הבסיס
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות
  7. מפזרים מעל את הפירות יער
  8. מכניסים לתנור לאפיה ל-45 דקות או עד שקיסם יוצא חלק
  9. הערה: בזמן האפייה אין צורך בן מארי (תבנית עם מים בתנור)
  10. מוציאים ומניחים לעוגה להתקרר

הגשה

רק אחרי שהעוגה מתקררת חותכים לקוביות, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *