מרק מנחם לקור ולשאר ימות החורף ||| בטטה ותפוחי אדמה הם הבסיס למרק העשיר והמחמם שתהנו ממנו וכך גם כל מי שיוגש לו המרק ||| תבלינים מחממים והרבה טעם יעשו לכם כל יום קר לחמים ונעים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 50 גרם חמאה
- 1 בצל גדול קצוץ
- 2 תפוח אדמה חתוכים לקוביות
- 3 בטטה בינונית חתוכות לקוביות
- 1 כף אבקת מרק
- פלפל שחור גרוס
- 1 כפית שטוחה חוויאג'
- מלח לפי הטעם
- צרור כוסברה קצוץ דק
- 2 ליטר מים
להגשה
- גבינת פרמז'ן
- שמנת מתוקה
אופן הכנה
- בסיר מטגנים את הבצל בחמאה
- מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים עד שתפוחי האדמה והבטטה רכים
- מרסקים את תכולת הסיר עם בלנדר מוט בתוך הסיר
- טועמים ומתקנים תיבול
- מגישים עם פרמז'ן ו/או שמנת מתוקה מעל
בתיאבון