חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק בטטה חורפי

מרק מנחם לקור ולשאר ימות החורף ||| בטטה ותפוחי אדמה הם הבסיס למרק העשיר והמחמם שתהנו ממנו וכך גם כל מי שיוגש לו המרק ||| תבלינים מחממים והרבה טעם יעשו לכם כל יום קר לחמים ונעים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק כתום (צילום דני בר)

מצרכים

  • 50 גרם חמאה
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 תפוח אדמה חתוכים לקוביות
  • 3 בטטה בינונית חתוכות לקוביות
  • 1 כף אבקת מרק
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית שטוחה חוויאג'
  • מלח לפי הטעם
  • צרור כוסברה קצוץ דק
  • 2 ליטר מים

להגשה

אופן הכנה

  1. בסיר מטגנים את הבצל בחמאה
  2. מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים עד שתפוחי האדמה והבטטה רכים
  3. מרסקים את תכולת הסיר עם בלנדר מוט בתוך הסיר
  4. טועמים ומתקנים תיבול
  5. מגישים עם פרמז'ן ו/או שמנת מתוקה מעל

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *