חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עראייס טלה וטחינה

אחוה מגישה יחד עם השפית ג'קי אזולאי מתכון ||| אחת המנות הנפוצות במזרח התיכון – פיתה במילוי בשר משוחה בשמן, או בשפת העם עראייס ||| מנה נפלאה, עשירה בטעמים ומפנקת, מוגשת לצד טחינה לבנה וסלט פלחי עגבניות וגבעולי בצל ירוק טריים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עראייס טלה עם טחינה אחוה (צילום נופר בוגנים)

מצרכים

לטחינה

לסלט

אופן הכנה

  1. בקערה בינונית שמים את בשר העראייס
  2. מוסיפים את רסק עגבניות והתבלינים ומערבבים
  3. חוצים את הפיתות ל- 4 חצאים
  4. ממלאים את חצאי הפיתות בתערובת הבשר
  5. משמנים טוסטר לחץ בשמן זית
  6. קולים את הפיתות למשך כ-10 דקות
  7. מערבבים את כל מצרכי הטחינה עד לקבלת רוטב בעל מרקם אחיד וחלק
  8. חותכים את העגבניות והבצל לקוביות לתוך קערה
  9. מתבלים את הירקות בקערה עם מלח, פלפל, שמן זית ולימון

הגשה

מגישים את פיתות העראייס לצד הטחינה וסלט הירקות

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *