מתכון באדיבות מחלקת התזונה של Teka ||| סלט פסטה עם ירקות והרבה צבעוניות ||| גם מוצרלה להשלמת הגוון האיטלקי שבסלט ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך …
סלט צבעוני ובריא
אין כמו סלט פסטה, שמשלב לצד התענוג האסור ירקות שמפחיתים מרגשות האשם. הנה מתכון מצוין וטעים לסלט פסטה שמשלב מוצרלה טרייה, עגבניות שרי וירקות בריאים במיוחד -אספרגוס וארטישוק. מתכונים נוספים מבית Teka, תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה.
מצרכים
- 500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית
- אספרגוס ירוק
- פחית של לבבות ארטישוק
- מעט עגבניות שרי
- 100 גרם של מיני מוצרלה
- עלי בזיליקום טריים
- שמן זית בכבישה קרה
- מלח ופלפל
אופן הכנה
- יש לבשל את הפסטה לפי ההוראות הרשומות על גב האריזה
- סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת
- בשלו את האספרגוס באידוי למשך 7 דקות לערך
- חתכו אותו לחתיכות של ס"מ אחד
- חתכו את הארטישוק והעגבניות לחצי
- הוסיפו אותם לפסטה עם שאר המרכיבים
- בזקו מעט שמן זית ולתקן עם מלח ופלפל לפי הטעם
- לסיום, קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום
בתיאבון