מתכון: רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה

ישרקו, יבואנית פסטה סורג'יטל מאיטליה מציעה מתכון מפנק ||| לקראת חגיגות יום הפסטה הבינלאומי: רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה ||| שילוב של טעמי האניס מהשומר, המרירות העדינה מהארוגולה הטרייה והמתקתקות המעודנת של הרביולי וגבינת העיזים מתחברים למנה אלגנטית בעלת טעמים מאוזנים ||| לפרטי המתכון בהמשך <<<

רביולי גבינות ופסטו (צילום אסף אמברם סטיילינג אוריה גבע)

מצרכים ( 4-2 מנות)

  • 1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול  SURGITAL
  • 3 ראשי שומר נקיים ופרוסים לאורכם דק ככל האפשר
  • 7-6 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 4 שיני שום קצוצות
  • צרור קטן של עלי בזיליקום קרועים

להגשה:

  • 150 גרם גבינת בושה עיזים
  • צרור קטן ארוגולה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה
  2. מפזרים פרוסות שומר בתבנית בשכבה אחת
  3. מזלפים 4-3 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור
  4. צולים 25 דקות עד שהשומר מתרכך ומזהיב בקצוות
  5. בינתיים מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן
  6. מחממים מחבת רחבה עם 3-2 כפות שמן זית ומטגנים שום כדקה עד שעולה ניחוח
  7. מעבירים את הרביולי למחבת בעזרת כף מחוררת ומנענעים בעדינות עד שהרביולי מצופים שמן
  8. מוסיפים את פרוסות השומר הצלויות ובזיליקום ומקפיצים עוד דקה
  9. מעבירים לצלחת הגשה, מפוררים מעל גבינת עיזים
  10. מפזרים ארוגולה ומגישים חם.

בתיאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות