חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: רביולי בטטה בשמנת

מתכון קל להכנה לאוהבי המטבח האיטלקי ||| מנה מהירה עסיסית ומשביעה ||| תוספת של פטריות ועוד יכולה לשדרג ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<

רביולי בטטה עם רוטב שמנת (צילום דניאלה שטרן)

מצרכים

  • שקית רביולי במילוי בטטה
  • 300 גרם פרמז'ן
  • 200 גרם ריקוטה
  • בטטה חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • בזיליקום, מלח ופלפל

אופן הכנה

    1. מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן עד להזהבה קלה
    2. מוסיפים את הבטטה והשום ומבשלים כ-3 דקות עד שהבטטה מתרככת
    3. שופכים את השמנת, מתבלים ומבשלים 3-4 דקות עד שהשמנת מצטמצמת ומסמיכה
    4. מכינים את הרביולי לפי הוראות ההכנה
    5. שופכים את הרוטב על הרביולי
    6. מפזרים פרמז'ן מגורד ומגישים

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *