מתכון קל להכנה לאוהבי המטבח האיטלקי ||| מנה מהירה עסיסית ומשביעה ||| תוספת של פטריות ועוד יכולה לשדרג ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<
מצרכים
- שקית רביולי במילוי בטטה
- 300 גרם פרמז'ן
- 200 גרם ריקוטה
- בטטה חתוכה לקוביות קטנות
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 1 שן שום כתושה
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- בזיליקום, מלח ופלפל
אופן הכנה
-
- מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן עד להזהבה קלה
- מוסיפים את הבטטה והשום ומבשלים כ-3 דקות עד שהבטטה מתרככת
- שופכים את השמנת, מתבלים ומבשלים 3-4 דקות עד שהשמנת מצטמצמת ומסמיכה
- מכינים את הרביולי לפי הוראות ההכנה
- שופכים את הרוטב על הרביולי
- מפזרים פרמז'ן מגורד ומגישים
בתיאבון