לשבועות וגם לסתם יום קיץ ||| השף גיא פרץ מציע מתכון במיוחד לחג השבועות ||| תנסו ותיהנו, המתכון בהמשך <<<
חומרים (לפלטה אחת)
- 8 פלפלי שושקה מתוקים וגדולים בצבעים שונים
- 50 גרם גבינת פטה יוונית
- 4 שיני שום
- 1/2 כוס שמן זית
- קורט מלח
- מיץ מחצי לימון
- 2 ענפי אורגנו טריים
אופן ההכנה
-
- קולים את הפלפלים על להבת הגז או בגריל עד שקליפתם משחירה
- מקלפים ומניחוים בקערה עמוקה
- קוצצים את שיני השום ומפזרים מעל
- מתבלים במלח ולימון
- מערבבים ומניחים בכלי הגשה
- יוצקים מעל את שמן הזית
- מפזרים שברי גבינת פטה ואת עלי האורגנו
בתיאבון