מתכון: סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זית

מתכון באדיבות מחלקת התזונה של Teka ||| סלט פסטה עם ירקות והרבה צבעוניות ||| גם מוצרלה להשלמת הגוון האיטלקי שבסלט ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך …

סלט צבעוני ובריא

סלט פסטה אביבי (צילום גו לידס)

אין כמו סלט פסטה, שמשלב לצד התענוג האסור ירקות שמפחיתים מרגשות האשם. הנה מתכון מצוין וטעים לסלט פסטה שמשלב מוצרלה טרייה, עגבניות שרי וירקות בריאים במיוחד -אספרגוס וארטישוק. מתכונים נוספים מבית Teka, תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה.

מצרכים

  • 500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית
  • אספרגוס ירוק
  • פחית של לבבות ארטישוק
  • מעט עגבניות שרי
  • 100 גרם של מיני מוצרלה
  • עלי בזיליקום טריים
  • שמן זית בכבישה קרה
  • מלח ופלפל

אופן הכנה

  1. יש לבשל את הפסטה לפי ההוראות הרשומות על גב האריזה
  2. סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת
  3. בשלו את האספרגוס באידוי למשך 7 דקות לערך
  4. חתכו אותו לחתיכות של ס"מ אחד
  5. חתכו את הארטישוק והעגבניות לחצי
  6. הוסיפו אותם לפסטה עם שאר המרכיבים
  7. בזקו מעט שמן זית ולתקן עם מלח ופלפל לפי הטעם
  8. לסיום, קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום

בתיאבון

הוספת תגובה

שינוי גודל גופנים
ניגודיות