לכבוד עונת השוקולד כרמית חולקת מתכון מפנק ||| מוס שוקולד טבעוני ופירורי מיני קוקיס בכוסות ||| כל הפרטים בהמשך <<<
מצרכים
- 2 חפיסות שוקולד אגו מריר 60% מוצקי קקאו
- פחית קרם קוקוס (17%שומן לפחות)
- 1 כף סוכר
- עוגיות מיני קוקיס
אופן הכנה
- מחממים את קרם הקוקוס וכף הסוכר בסיר ומביאים לסף רתיחה
- שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה
- כאשר הקרם קוקוס מגיע לסף רתיחה, מורידים מהאש ושופכים מעל את השוקולד
- מחכים דקה ואז מערבבים עד איחוד החומרים
- מכניסים את הקערה למקרר ל 12 שעות לפחות
- מוציאים מהמקרר ומקציפים בקערת מיקסר עד למרקם קרמי
- מפוררים עוגיות מיני קוקיס בתחתית כוסות
- שופכים מוס לכוס עד הגובה הרצוי
- מעל מפוררים שוב עוגיות מיני קוקיס
בתיאבון