לחגיגות איטליה ברשת טיב טעם, חברת ישרקו יבואנית פסטה סורג'יטל מציעה ||| עלי לזניה בלגן עם בייבי תרד, פטה עיזים וקרעי מוצרלה טרייה ||| לצמחונים ואוהבי הבריאות יהיה טעים ||| לפרטי המתכון בהמשך <<<
מצרכים (4-6 מנות)
- 1 חבילה (500 גרם) עלי פסטה Surgital, שהופשרו במקרר כמה שעות או במשך הלילה
- 2 שקיות (400 גרם) בייבי תרד או צרור תרד תורכי
- 3 כדורי מוצרלה גדולים קרועים ביד
- 200 גרם גבינת פטה עיזים מפוררת גס
- 3 שיני שום קצוצות
- עלים מצרור קטן של אורגנו
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- לחמם תנור במצב גריל עליון ל-180מעלות
- להרתיח מים בסיר גדול וממליחים
- כשהמים רותחים קורעים פנימה את עלי הלזניה (הם נקרעים בקלות ומאוד נוחים לעבודה)
- מבשלים 2 דקות על להבה גבוהה
- מוסיפים עלי תרד ומבשלים דקה נוספת
- מסננים את כל תכולת הסיר ומעבירים את הפסטה והתרד לתבנית אפייה גדולה
- מוסיפים לתבנית שום, גבינות ואורגנו, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים
- מזלפים מעל שמן זית
- צולים בתנור 15 דקות עד שהגבינות מבעבעות ומזהיבות
- מגישים חם
בתיאבון