חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: אוזני המן במילוי בשר

רשת המסעדות בלאק בבעלות השף צחי בוקששתר, מציע לפורים ||| זו גם מנה חדשה בבלאק ||| המנה כוללת 2 אוזני המן ממולאות בבשר בקר טחון במחיר 23 שקלים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך …

אוזני המן במילוי בשר של השף צחי בוקששתר ברשת בלאק (צילום יורם אשהיים)

מצרכים

  • 200 גרם בשר טחון (מבשר טרי ואיכותי)
  • 1 בצל סגול קטן
  • 2 בצלים ירוקים, רק החלק הלבן
  • כף שמן זית
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
  • קורט גרידת לימון
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית בהרט
  • חלמון ביצה טרוף בכף מים
  • בצק פריך או 1/2 חבילה מעדנות (גליל אחד)
  • קמח לרידוד
אוזני המן במילוי בשר של השף צחי בוקששתר ברשת בלאק (צילום יורם אשהיים)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- °170 או מכינים שמן לטיגון עמוק
  2. קוצצים דק את הבצל
  3. במחבת גדול מטגנים בשמן את הבשר והבצל תוך קיצוץ במרית, כמו כשמכינים בולונז עד שהבשר מוכן
  4. מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים, מערבבים ומסירים מהאש
  5. מניחים להצטנן
  6. מרדדים דק את הבצק על משטח מקומח
  7. קורצים עיגולים בכוס זכוכית ומברישים את ההיקף בביצה טרופה
  8. כפית גדושה מהבשר בכל עיגול
  9. מקפלים למשולשים של אזני המן

לאפייה

  1. מברישים בביצה טרופה
  2. מניחים על נייר אפייה ואופים לצבע זהוב (12 דקות בערך)

לטיגון

  1. סוגרים בלי פתח ואין צורך להבריש מבחוץ כמו במקרה של אפיה
  2. מטגנים (אפייה הכי מומלץ)

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *