חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק קישואים חורפי

מרק חורפי מרענן וטעים ||| גם מי שלא חובב קישואים ייהנה ולא ירגיש שזה קישואים ||| מרק עשיר ולא שגרתי ||| קל ומהיר להכנה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק קישואים חורפי וקל (צילום Pixabay)

מצרכים

  • 4 בצל בינוני קצוץ
  • 6 קישואים קלופים ופרוסים
  • 2 שיני שום כתובות
  • 6 כוסות מים
  • 6 כפיות אבקת מרק
  • 1 כף קארי
  • מלח
  • פלפל
  • מעט שמן זית
  • שדרוג להגשה: 1 מיכל שמנת לבישול 9%

אופן הכנה

  1. בסיר לחמם שמן זית ולהוסיף הבצל עד הזהבה
  2. מוסיפים את פרוסות הקישואים והשום
  3. מוסיפים המים וכל התבלינים
  4. מבשלים על להבה בינונית 30 דקות
  5. טוחנים בבלנדר מוט

הגשה

לפני הגשה מוסיפים השמנת, מערבבים ואוכלים

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *