עוגה קלה להכנה ויפה להגשה ||| אפשר בכל צורה ותבנית ||| עוגה פרווה ותתאים לכל ארוחה או אירוע ובכל זמן ||| קלי קלות והטעם…משהו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (תבנית קוגלהוף או 2 אינגליש קייק)
- 200 גרם סוכר
- 4 ביצים L
- 150 גרם שמן זית עדין
- 180 סמ"ק מיץ תפוזים
- 280 גרם קמח תופח
- כף גדושה אבקת שוקו
אופן הכנה
- מערבבים את הביצים, סוכר, שמן זית תחילה
- מוסיפים הקמח ומיץ התפוזים ומערבבים לקבלת בצק אחיד
- מעבירים מחצית מהבצק לתבנית
- מוסיפים למחצית הבצק שנותרה בקערה את השוקו ומערבבים
- יוצקים על הבצק הבהיר את מחצית הבצק הכהה
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- אופים במשך 35-40 דקות
בתיאבון
* לדעת יודעי דבר, שאנחנו מסכימים עמם, ומניסיון, עדיף להשתמש בשמן זית 75% מתכולת חמאה בכל מתכון. כך תקבלו שומן בריא יותר ופחות שומן כי אין כמו שמן זית. המלצתנו לבחור שמן זית מהזנים לצ'ינו, ארבקינה, קורינייקי ופיקואל ולא תצטערו