חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת שוקו-וניל חגיגית

עוגה קלה להכנה ויפה להגשה ||| אפשר בכל צורה ותבנית ||| עוגה פרווה ותתאים לכל ארוחה או אירוע ובכל זמן ||| קלי קלות והטעם…משהו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגה שוקו-וניל קלה וטעימה (צילום דני בר)

מצרכים (תבנית קוגלהוף או 2 אינגליש קייק)

  • 200 גרם סוכר
  • 4 ביצים L
  • 150 גרם  שמן זית עדין
  • 180 סמ"ק מיץ תפוזים
  • 280 גרם קמח תופח
  • כף גדושה אבקת שוקו

אופן הכנה

  1. מערבבים את הביצים, סוכר, שמן זית תחילה
  2. מוסיפים הקמח ומיץ התפוזים ומערבבים לקבלת בצק אחיד
  3. מעבירים מחצית מהבצק לתבנית
  4. מוסיפים למחצית הבצק שנותרה בקערה את השוקו ומערבבים
  5. יוצקים על הבצק הבהיר את מחצית הבצק הכהה
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות
  7. אופים במשך 35-40 דקות

בתיאבון

* לדעת יודעי דבר, שאנחנו מסכימים עמם, ומניסיון, עדיף להשתמש בשמן זית 75% מתכולת חמאה בכל מתכון. כך תקבלו שומן בריא יותר ופחות שומן כי אין כמו שמן זית. המלצתנו לבחור שמן זית מהזנים לצ'ינו, ארבקינה, קורינייקי ופיקואל ולא תצטערו

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *