מתכון: דונאטס דלעת אפויות וטבעוניות

דלעת יכולה להפוך לסופגניות או דונאטס ||| תחליף לסופגניות השמנות תוכלו למצוא במתכון זה ||| אפשר להכין דונאטס בתבנית מתאימה או גם קאפקייק ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

דונאטס דלעת אפוי (צילום דני בר)

מצרכים (12 דונאטס)

  • 300 גרם דלעת ללא הקליפה וגרעינים, בקוביות קטנות
  • 200 גרם סוכר חום
  • 200 גרם דבש (או סילאן או מייפל)
  • 1.5 כפיות פלפל שחור
  • 1/2 מלח
  • 4 כפיות קינמון
  • 2 כפיות ג'ינג'ר
  • 1/2 כפית מוסקט
  • 2 ביצים XL
  • 100 גרם שמן זית עדין*

אופן הכנה

  1. לבשל את הדלעת ולעשות ממנה פירה
  2. לערבב בקערה את המצרכים היבשים לקבלת מסה אחידה
  3. להוסיף המצרכים הרטובים ולערבב לקבלת בצק אחיד
  4. לחמם תנור ל-170 מעלות
  5. לשפוך הבצק לתבנית סיליקון של טבעות דונאטס
  6. להכניס לאפייה של 20 דקות

להגשה

 
- פרסומת -

 

חם, עם מעט סטכר, מייפל או דבש מעל.

בתיאבון

* לדעת יודעי דבר, שאנחנו מסכימים עמם, ומניסיון, עדיף להשתמש בשמן זית 75% מתכולת חמאה בכל מתכון. כך תקבלו שומן בריא יותר ופחות שומן כי אין כמו שמן זית. המלצתנו לבחור שמן זית מהזנים לצ'ינו, ארבקינה, קורינייקי ופיקואל ולא תצטערו

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך: