מתכון: מקלות קישוא ושיבולת שועל

חטיף אפוי קליל ובריא, שמצליח לשלב ירק עדין כמו קישוא עם ציפוי פריך וממכר ||| במקום פירורי לחם רגילים משתמשים בשיבולת שועל גרוסה דק, מה שהופך את המנה לעשירה יותר בסיבים ומזינה יותר ||| הציפוי המתובל הוא שילוב שמעניק למקלות טעם עשיר וארומטי בלי צורך בטיגון ||| התוצאה היא מקלות קישוא זהובים, פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, שמתאימים כנשנוש בכל שעה ביום לצד כל מטבל אהוב ||| פתרון מעולה למי שמחפש חטיף “מרגיש כמו ג׳אנק” אבל בפועל עשוי מחומרים טובים ובריאים ||| דרך מהנה להכניס קצת ירקות נוספים לתפריט תוך כדי הנאה מפריכות מספקת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מקלות קישוא ושיבולת שועל (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים

לציפוי

להגשה

שלבי הכנה

  1. חממו תנור ל-200 מעלות ורפדו תבנית אפייה בנייר אפייה
  2. הכנת ציפוי שיבולת השועל: בקערה, ערבבו שיבולת שועל, פרמז'ן, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, מלח ופלפל שחור לקבלת תערובת אחידה
  3. טבלו כל מקל קישוא בביצים הטרופות ולאחר מכן גלגלו בתערובת שיבולת השועל, תוך לחיצה עדינה לציפוי היטב (כמו שניצלים)
  4. סדרו על התבנית המרופדת ואפו במשך 20-25 דקות, תוך כדי הפיכה באמצע, עד להזהבה ופריכות
  5. הגישו לצד רוטב מרינרה או מטבל יוגורט לעושר טעמים

טיפ: למרקם פריך עוד יותר, רססו קלות את מקלות הקישוא בשמן זית לפני האפייה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *