זיגל בר גבעתיים – בילוי עירוני אחר

אור ודניאל יצאו מהבועה של בוגרשוב תל אביב לזיגל בר גבעתיים ||| בר ומסעדה שלא נמצא בלב חיי הלילה של תל אביב, אבל יודע לתת בראש ולתת חוויה של אוכל ואלכוהול גם בגבעתיים ||| בר שכונתי בלב הפועם של גבעתיים והרמת כוס לחיים עם אלכוהול משובח, אוכל מעולה, מוזיקה מדויקת והרבה מצב רוח ||| כל הפרטים והחוויה בהמשך…

זיגל בר גבעתיים (צילום דניאל בר)

זיגל בר – בר שכונתי בלב הפועם של גבעתיים

בערב קיצי של אמצע השבוע, בחרנו לבלות בבר השכונתי זיגל בר, אשר ממוקם בשכונת כורזים בגבעתיים. לפני כ-5 שנים פתחו רביב וג'ונה את הבר. בהמשך הצטרף אליהם עומרי ברם, ולאחרונה הצטרף אופיר כשף ושותף ויחד נעשה שינוי ושדרוג משמעותי בתפריט האוכל והאלכוהול שמוצע לקהל האורחים. בתפריט אפשר למצוא מגוון גדול של מנות בגדלים שונים ומחירים מאוד אטרקטיביים. הירקות ומוצרי הבסיס נקנים מדי יום ומגיעים טריים וטעימים מחנות הירקות

הסמוכה, כי אין כמו לעודד עסקים מקומיים ושכנים שגם יודעים לספק סחורה טרייה כל יום. כשהחנויות נסגרות והחניה שמצויה בשפע, מתפנה לאורחי הערב והלילה, והבילוי רק מתחיל, הזיגל בר פותח את הדלתות והלב והמקום משנה אווירה והופך למקום בילוי שוקק חיים החל משעה 7 ועד אחרון הלקוחות.

קוקטיילים בזיגל בר, גבעתיים (צילום דניאל בר)

הקוקטיילים של זיגל בר

זיגל בר – כשמו כן הוא, לא רק מסעדה אלה גם בר עשיר וגוון עם תפריט אלכוהול עשיר. אנחנו לקחנו שני קוקטיילים מצויינים. הקוקטייל הראשון שקרץ לנו הוא ליצ'י הייז (51 שקלים) שמורכז מג'ין, ליצ'י ורשן. זהו קוקטייל מתוק ומרענן אחרי יום עבודה עמוס. הקוקטייל השני שבחרנו היה טרופיקנה (56 שקלים), שהוא קוקטייל טרופי על בסיס ערק עם טריפל סק, פסיפלורה ותפוזים.

מנות קוקטייל נוספות שמציעים במקום הם התפוז המורעל, אולד סקול, מוחיטו, מרגריטה ועוד – תשאלו את הברמן.ית.

כל טוב בזיגל בר, גבעתיים (צילום דניאל בר)

ראשונות

אחרי שהתלבטנו רבות מה להזמין, החלטנו להזמין למנה הראשונה סלט יווני (38 שקלים) – סלט של ירקות טריים (מלפפון, עגבניות), זיתי קלמטה, בצל וקרעי גבינת פטה, בתיבול שמן זית ולימון. מרגישים בסלט את הירקות הטריים והרעננים. המנה הייתה מרעננת קלילה וטעימה. מנות ראשונות נוספות הן סלט טבולה טבעוני, סלט שוק הכרמל, סלט קיסר, בוראטה ועוד.

 
- פרסומת -

 

פיצות

פיצה שמנת כמהין (צילום דניאל בר)

למנה העיקרית החלטנו לקחת את הפיצה הלבנה או פיצה שמנת כמהין (54 שקלים) – פיצה בעבודת יד, על בסיס שמנת כמהין, גבינת מוצרלה ופרמז'ן ובצל ירוק. נהנינו מכל ביס וסיימנו את כל הפיצה בלי להשאיר פירור!!

בנוסף, לקחנו את לחמעג'ון ביתי (52 שקלים) – מצע פיתה המתבסס על בצק טעים בשילוב בשר בקר, ירקות טריים וטחינה מעל. המנה הייתה טעימה גדולה ומשביעה לדעתנו וללא עוררין.

מנות נוספות שתמצאו ותיהנו בהגיעכם לזיגל בר: הפיצה של זיגל, עראייס, סטייק כרוב (טבעוני), נאגטס, אסאדו-באן ועוד מטעמים.

זיגלך נוטלה (צילום דניאל בר)

קינוח
ואיך אפשר בלי משהו מתוק לסיום? בחרנו את הקינוח בעל השם האקזוטי והפך לקינוח הדגל של זיגל – זיגלך נוטלה – בצק ממולא בשוקולד נוטלה ואבקת סוכר, כל מילה נוספת שנכתוב תהיה מיותרת.

סיכום
אנחנו חייבים להוסיף ולכתוב גם על האווירה השכונתית והכיפית שיש בבר, המוזיקה בעלת האופי המיוחד של רוק ישראלי קלאסי, מלצרים אדיבים וחייכנים ובעיקר אווירה נוחה ונעימה. אנחנו ממליצים לכם לבקר בזיגל בהקדם האפשרי. מבטיחים שתהנו!

זיגל – כורזין 5, גבעתיים. טל' להזמנות: 054-9717171

כתיבת תגובה