חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: רולדת וניל פירות

עוגה קלילה לימים חמים ||| בסיס עוגה שיכולים לשדרג לטעמים ומראה שונים ||| אפשר לשדרג עם מתיקות של מייפל או סילאן ||| פירות קיץ משומרים יוסיפו צבע וטעם לעוגה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

רולדה וניל פירות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לבצק

  • 4 ביצים XL מופרדות
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 4 כפות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה

למילוי

  • 2 מכלי שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב קר
  • 3 כפות גדושות פודינג וניל

לשדרוג

לקישוט

  • שבבי קוקוס או סוכריות קישוט צבעוניות

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את חלבוני הביצים על מהירות גבוה
  2. מוסיפים בהדרגה את הסוכר תוך ההקצפה עד קבלת קצף יציב
  3. מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים את חלבוני הביצים, קמח, שמן ואבקת האפייה וממשיכים עד קבלת תערובת אחידה
  4. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  5. מרפדים תבנית תנור עם נייר אפייה
  6. שופכים התערובת לתבנית ומיישרים
  7. אופים בשליש העליון של התנור, כ-15 דקות לקבלת גוון יפה
  8. בתום האפייה נותנים למאפה להתקרר לטמפרטורה שתוכלו לעבוד עם המאפה והנייר אפייה
  9. מגלגלים בעזרת נייר האפייה לגליל יפה ומשאירים בצד כ-30 דקות
  10. בינתיים מערבבים את מצרכי המילוי לקבלת קרם עשיר וסמיך
  11. פותחים את הגליל מאפה וממלאים בחצי מכמות הקרם
  12. רוצים לשדרג? עשו שורה מהפירות משומרים שבחרתם
  13. מגלגלים (ללא נייר האפייה) תוך לחץ והידוק קל ועדין
  14. מורחים את שאר הקרם ומקשטים
  15. מכניסים למקרר לשעה לפחות, לפני ההגשה

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *