חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט טונה עם עדשים ועוד

טונה תמיד זמינה בבית ושאר המצרכים ירימו אותה לארוחה מזינה ומרעננת ||| סלט שהוא שילוב של טונה, עדשים, עגבניות, זיתים, והרבה טעם ||| סלט שהוא ארוחה ים תיכונית על כל מרכיביה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט טונה עשיר (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  2. מפזרים חצאי העגבניות בתבנית אפייה עם 1 כף חומץ בלסמי ו-1 כף שמן זית ומערבבים
  3. אופים את העגבניות 30 דקות כאשר במחצית הזמן הופכים אותם ומוסיפים את פרוסות הבצל לצד אחד של התבנית
  4. בינתיים בקערה גדולה מערבבים יחד את העדשים, זיתים, טונה, עלי הרוקט וחצי מהשמיר
  5. בקערה נוספת, שמים מחצית מהעגבניות האפויות ומוסיפים את חומץ הבלסמי ושמן הזית הנותרים ובעזרת מזלג מועכים את העגבניות ויוצרים רוטב
  6. שופתים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים את סלט הטונה עם הרוטב
  7. מפזרים מעל הסלט את הבצל, העגבניות הנותרות ושאר השמיר

בתיאבון

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *