חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סנגרייה תפוחים

פרימור ואולגה טוכשר בעלת הבלוג המרכיב הסודי מציעים מתכון קייצי מרענן ||| קוקטייל קייצי שיצנן את הימים החמים ||| קוקטייל סנגרייה תפוחים על בסיס יין לבן, בשילוב מיץ תפוחים סחוט טבעי של פרימור ||| סנגריה עם מקלות קינמון וכוכבי אניס ומתאים להגשה בארוחה משפחתית ולאירוח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סנגרייה תפוחים קייצי ומרענן של פרימור (צילום אולגה טוכשר)

מצרכים (6 מנות)

  • 2 תפוח-עץ ירוקים חתוכים לפרוסות דקות
  • 2 תפוח-עץ אדומים חתוכים לפרוסות דקות
  • 1 לימון חתוך לפלחים
  • 1/2 כוס גרגירי רימון
  • 2 כוסות מיץ תפוחים סחוט טרי פרימור
  • 1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר

שידרוג

להגשה

לקישוט

  •  עלי נענע

אופן הכנה

  1. שמים בכד את שני סוגי התפוחים החתוכים
  2. מוסיפים את פלחי הלימון וגרגירי הרימון
  3. יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר והיין
  4. מערבבים ומעבירים לקירור למשך שעה לפחות
  5. הערה: אם משתמשים ביין מבעבע, מוזגים רק בעת ההגשה לכוסות
  6. לקראת הגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים
  7. מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה
  8. מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון ו/או כוכב אניס
  9. לקישוט כמה עלי נענע טריים

לחיים

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *