פרימור ואולגה טוכשר בעלת הבלוג המרכיב הסודי מציעים מתכון קייצי מרענן ||| קוקטייל קייצי שיצנן את הימים החמים ||| קוקטייל סנגרייה תפוחים על בסיס יין לבן, בשילוב מיץ תפוחים סחוט טבעי של פרימור ||| סנגריה עם מקלות קינמון וכוכבי אניס ומתאים להגשה בארוחה משפחתית ולאירוח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (6 מנות)
- 2 תפוח-עץ ירוקים חתוכים לפרוסות דקות
- 2 תפוח-עץ אדומים חתוכים לפרוסות דקות
- 1 לימון חתוך לפלחים
- 1/2 כוס גרגירי רימון
- 2 כוסות מיץ תפוחים סחוט טרי פרימור
- 1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר
שידרוג
- 1/4 כוס ברנדי או ליקר תפוחים
להגשה
- מקלות קינמון או כוכבי אניס
לקישוט
- עלי נענע
אופן הכנה
- שמים בכד את שני סוגי התפוחים החתוכים
- מוסיפים את פלחי הלימון וגרגירי הרימון
- יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר והיין
- מערבבים ומעבירים לקירור למשך שעה לפחות
- הערה: אם משתמשים ביין מבעבע, מוזגים רק בעת ההגשה לכוסות
- לקראת הגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים
- מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה
- מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון ו/או כוכב אניס
- לקישוט כמה עלי נענע טריים
לחיים