חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עיגולי סלמון וירקות

דג סלמון בדרך הגשה אחרת ועם טעמים ים תיכוניים ||| סלט ירקות טריים עם דג סלמון הם שילוב מנצח ||| הכנת נתח הסלמון שדרך אחרת תהיה מהנה והתוצאה תפתיעה רבים וטובים ||| אפשר להגיש לצד אורז או פירה תפוח אדמה אבל מומלץ ללא התוספת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עיגולי סלמון וירקות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4-6 מנות)

לדג

למרינדה

לסלט

  • 300 גרם עגבניות שרי חצויות
  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק
  • 1 פלפל חריף פרוס
  • צרור עלי בייבי שטופים וקרועים ביד

לתיבול וקישוט

  • 3-4 כפות כוסברה קצוצה
  • 3 פרוסות דקות של לימון עם קליפה, חתוכות לרבעים
  • 1 לימון, המיץ בלבד (הגרידה שימשה לדג למעלה)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. מרפדים תבנית בנייר אפייה
  3. מגלגלים את רצועת הסלמון ומסדרים בתבנית לעיגולי סלמון
  4. מערבבים בצלוחית את שמן הזית, מלח ופלפל גרוס
  5. מברישים את בלילת שמן הזית על הסלמון מכל צדדיו
  6. מכניסים לתנור לאפייה למשך 20-25 דקות
  7. בקערית מערבבים שמן זית, כוסברה קצוצה, וגרידת לימון
  8. בקערית נפרדת מערבבים את עגבניות השרי, בצל, פלפל ועלי בייבי מצרכי הסלט
  9. מתבלים הסלט בשמן זית מלח ומיץ לימון
  10. בקערית מערבבים שמן זית, כוסברה קצוצה ועוד גרידת לימון
  11. מברישים את הסלמון המוכן
  12. מסדרים את עיגולי הסלמון מעל סלט הירקות על צלחות ההגשה

בתיאבון

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *