חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: רוטב פלפלים קלויים

השף אליחנן מלכיור עם מתכון לרוטב פלפלים קלויים ||| רוטב שילווה ויעשיר כל מנה ויכול להצטרף לכל מאסה של קציצה דג, עוף או בקר כדי לתבל אותה ||| רוטב שיעשה קסמים בכל סנדוויץ' ||| כל המצרכים טבעיים והטעם בהתאם ||| המאכל שתבחרו להוסיף לו הרוטב תלוי בטעמכם האישי כמובן ||| כל הפרטים המתכון בהמשך

קליית פלפלים על להבה גלויה (צילום אליחנן מלכיור)

מצרכים

קציצות ברוטב פלפלים (צילום אליחנן מלכיור)

אופן הכנה

  1. קולים את הפלפלים על הכיריים או על אסכלה
  2. קולפים את עור הפלפלים תחת זרם מים
  3. מפרקים את השום לשיניים
  4. קולים במיקרו לכ- 20 שניות
  5. מוציאים מהמיקרו בזהירות וקולפים קלי קלות
  6. מעבירים למעבד מזון את הגמבות, עגבניות ושיני השום
  7. מוסיפים את החומץ, הסילאן (או מייפל), 1/4 כפית מלח ופלפל שחור
  8. טוחנים ותוך כדי הטחינה מזלפים פנימה בהדרגה את שמן הזית
  9. ממשיכים לטחון עד לקבלת רוטב חלק ואחיד

רק תיזכרו מי גילה לכם. הערות ותגובות מטה ופרטים בעמוד הפייסבוק…

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *