פרימור מציעה לחגי תשרי ובכלל, מתכון חגיגי לתוספת מקורית וטעימה לארוחה חגיגית ||| מנה חגיגית ומקורית, מרהיבה ביופייה, שתקשט את שולחן החג ||| אורז אדום עם תוספת של שקדים וגרגירי רימון ||| מתכון קל להכנה, עם מיץ עגבניות עשיר ואיכותי – מנה נפלאה המתאימה לאירוח ולהגשה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מצרכים (תבנית עגולה 30 ס"מ)
- 1 כוס אורז לבן או בסמטי או יסמין
- 2 כוסות מיץ עגבניות פרימור
- 1 כוס מים רותחים
- ½1 כפיות מלח
- שמן זית
- 3 בצל, פרוסים דק
- חופן צימוקים כהים
- ½ כוס שקדים פרוסים קלויים
- ½ כוס גרגרי רימון טריים
שלבי הכנה
- הכנת האורז: שוטפים היטב את האורז עד שהמים צלולים
- משרים את האורז השטוף כ-20 דקות ומסננים
- בסיר סוטאז' רחב מחממים 4 כפות שמן זית
- מוסיפים את האורז ומערבבים עד שמצופה כולו בשמן
- מוסיפים את המלח, ויוצקים את מיץ העגבניות והמים הרותחים ומערבבים קלות
- מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה נמוכה, מכסים ומבשלים למשך 18-20 דקות עד שכל הנוזלים נספגים
- מכבים את הלהבה ומשאירים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות נוספות, לאידוי
- הכנת הקישוט: במחבת מחממים 5 כפות שמן זית ומטגנים את פרוסות הבצל עד הזהבה
- מוסיפים את הצימוקים ומטגנים למשך 2 דקות נוספות
- מכבים את הלהבה ומוסיפים את פרוסות השקדים הקלויים
הגשה
- מערבבים בעדינות את האורז ומעבירים לקערת הגשה
- מסדרים מסביב את הבצל המטוגן עם הצימוקים והשקדים
- מפזרים מעל גרגרי רימון
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…