מתכון: עוגיות של נשיקות אגוזים Nut Kisses Cookies

עוגיות קלאסיות אהובות, המוכרות במטבחים רבים ברחבי העולם לעיתים בשמות כמו Husarenkrapferl או Thumbprint Cookies ||| אלו הן עוגיות חמאה פריכות ונימוחות בבסיסן, המכילות לרוב שקדים טחונים או אגוזים אחרים בבצק, המעניקים להן מרקם עשיר וטעם אגוזי עמוק ||| המאפיין הבולט ביותר הוא ה"נשיקה" – גבעה קטנה של מלית כמו אגוזים או שוקולד מומס או קרם ||| השילוב של פריכות הבצק, הטעם האגוזי והמתיקות הופכים את נשיקות האגוזים לפינוק מושלם לצד כוס קפה או תה, במיוחד בתקופת החגים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות של נשיקות אגוזים (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים (40 עוגיות)

לבצק פריך

לציפוי הבצק

למרנג אגוזים

לקישוט

שלבי הכנה

  1. הכנת בצק פריך: בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) עם וו לישה, יש ללוש את כל המצרכים לקבלת בצק חלק
  2. לפזר קמח על הבצק ולפרוש אותו על תבנית אפייה
  3. לעטוף ברדיד אלומיניום את התבנית ולהכניס למקרר למשך שעה לפחות, עד שהבצק יציב שוב
  4. בעזרת מערוך, לרדד את הבצק לעובי של כ-6 מ"מ
  5. בעזרת חותכן עוגיות עגול, קורצים 40 עיגולים קטנים, בקוטר 3 ס"מ
  6. מחממים תנור ל- 160 מעלות ומשמנים תבנית אפייה
  7. מניחים את עיגולי הבצק על תבנית האפייה המשומנת
  8. הקערית הכינו ביצה טרופה ומירחו את פני עיגולי הבצק
  9. יש לאפות את הביסקוויטים העגולים במשך 10 דקות לפני קירור
  10. הכנת מרנג האגוזים: בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) ערבבו את החלבונים עם מלח וסוכר לקבלת קצף יציב
  11. יש לקפל פנימה את אבקת הסוכר ואגוזי לוז ולהעביר את התערובת לשק זילוף
  12. מזלפים את מרנג האגוזים המוכן על עיגולי הביסקוויטים המקוררים
  13. קשטו כל עוגייה באגוז לוז זהוב
  14. הגבירו את חום התנור ל- 180 מעלות
  15. אפו את הביסקוויטים במשך 15 דקות עד שהם פריכים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *