חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כיסוני תפודים

פנינה קדם מציעה מתכון שכפי שהיא מספרת: אוהבת אותם משחר ילדותי…לא ניסיתי להכין, תמיד חשבתי שזה מורכב מדי והתעסקות ארוכה ||| לדברי פנינה, מסתבר שלא רק שטעתה, כי אין כאן יותר מדי עבודה. לדבריה נהפוך הוא, קלי קלות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כיסוני תפוחי אדמה ובצל (צילום פנינה קדם)

מצרכים (8 מנות)

לפירה

לבצק

  • 3 כוסות קמח
הכנת כיסוני תפוחי אדמה ובצל (צילום פנינה קדם)

אופן הכנה

  1. נקצוץ את כל הבצל (6 יחידות) ונטגן עד הזהבה
  2. נבשל את תפוחי האדמה שיהיו רכים מבפנים
  3. נקלף את תפוחי האדמה
  4. בקערה, נהפוך את תפוחי האדמה למחית פירה
  5. נוסיף חצי מהבצל המטוגן ונערבב לאחידות. נניח בצד את הפירה
  6. הכנת הכיסונים: לשים את מצרכי הבצק לעיסה אחידה
  7. מחלקים את הבצק לשני חלקים
  8. מרדדים כל חלק לעלה דק מאד
  9. קורצים בעזרת כוס, עיגולים
  10. שמים כפית גדושה מהפירה במרכז כל עיגול
  11. סוגרים כל עיגול עם פירה. הערה: יש לסגור היטב כי אחרת הכיסונים יפתחו לכם בשלב הבא
  12. מרתיחים מים בסיר רחב
  13. מכניסים את הכיסונים למים הרותחים ומרגע שהם צפים לחכות 3-5 דקות נוספות
  14. להוציא את הכיסונים המבושלים למחבת עם שאר הבצל המטוגן ששמרנו
  15. בתום בישול הכיסונים, נדליק את הלהבה ונטגן את הכיסונים המבושלים והבצל המטוגן למשך זמן קצר לחימום

בתאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *