cook and bake מציע מתכון להכנת פיצה בבית עם טעם של פיצרייה ||| בצק קל להכנה עם מגוון תוספות שאוהבים ||| פיצה מהירה ולא פחות טעימה מפיצה של הפיצרייה הקרובה לביתכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (2 פיצות משפחתיות)
לבצק
- 500 גרם קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- כוס מים פושרים
- 1 כף מלח
- 2 כפות שמן זית
- 1/4 כפית סוכר
תוספות
- רסק עגבניות
- גבינת מוצרלה
- זיתים ללא חרצנים
- גרגרי תירס
- פטריות חתוכות
- ריחן (בזיליקום) ועשבי תיבול שאוהבים
אופן הכנה
- בקערת ערבוב מערבבים את הקמח, מלח, סוכר ושמן ביחד
- בקערה קטנה מערבבים היטב את המים הפושרים עם השמרים עד להמסה מלאה של השמרים
- מוסיפים את בלילת השמרים לתערובת הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת בצק עם מרקם אחיד
- נותנים לבצק לנוח כ- 10 דקות
- לאחר 10 דקות מחלקים את בצק הפיצה לשני חלקים
- מרדדים את החצי הראשון לגודל והעובי הרצוי
- מניחים את בצק פיצה המרודד על מגש או תבנית
- מוסיפים על הבצק רסק עגבניות, גבינת מוצרלה, זיתים, בזיליקום וכל מה שמתחשק
- מחממים תנור ל- 200 מעלות
- מכניסים לתנור ואופים עד לקבלת הקראנץ' המושלם
בתיאבון