חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פיצה ביתית

cook and bake מציע מתכון להכנת פיצה בבית עם טעם של פיצרייה ||| בצק קל להכנה עם מגוון תוספות שאוהבים ||| פיצה מהירה ולא פחות טעימה מפיצה של הפיצרייה הקרובה לביתכם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פיצה איטלקית דקה (צילום דני בר)

מצרכים (2 פיצות משפחתיות)

לבצק

תוספות

אופן הכנה

  1. בקערת ערבוב מערבבים את הקמח, מלח, סוכר ושמן ביחד
  2. בקערה קטנה מערבבים היטב את המים הפושרים עם השמרים עד להמסה מלאה של השמרים
  3. מוסיפים את בלילת השמרים לתערובת הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת בצק עם מרקם אחיד
  4. נותנים לבצק לנוח כ- 10 דקות
  5. לאחר 10 דקות מחלקים את בצק הפיצה לשני חלקים
  6. מרדדים את החצי הראשון לגודל והעובי הרצוי
  7. מניחים את בצק פיצה המרודד על מגש או תבנית
  8. מוסיפים על הבצק רסק עגבניות, גבינת מוצרלה, זיתים, בזיליקום וכל מה שמתחשק
  9. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  10. מכניסים לתנור ואופים עד לקבלת הקראנץ' המושלם

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *