חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: בר של תמרים ואגוזים

ברים מוזהבים, לעוסים, ארוזים בתמרים ואגוזים ||| אפשר להגיש ולאכול טריים ולחים ואפשר גם להקפיא ולהגיש מופשר ||| פצצה של אנרגיה לכל מטרה ||| לסטודנטים לעת מבחן, לרוכבי אופניים וסתם כממתק אחד ביום ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ברים של תמרים ואגוזים (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (24 ברים)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 160 מעלות
  2. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
  3. בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה והמלח עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים
  4. קחו 1/2 כוס מתערובת הקמח לקערה בינונית והוסיפו את חתיכות התמרים וערבבו כך שהתמרים יעטפו בתערובת הקמח, והניחו בצד
  5. בקערת מיקסר ערבבו את החמאה, רסק תפוחי-עץ, סוכר חום והסוכר הלבן כ-2 דקות, עד להטמעה חלקה
  6. הוסיפו את הביצים בשלוש מנות, מערבבים היטב בכל פעם ומגרדים את דפנות הקערה ואת הוו גיטרה בין תוספת אחת לשנייה
  7. מוסיפים את תערובת הקמח ותערובת התמרים, ומערבבים בעדינות על מהירות נמוכה רק עד להטמעה
  8. הוציאו את הקערה מהמיקסר, והוסיפו את שברי האגוזים כאשר אתם משתמשים במרית לקיפול אגוזי המלך
  9. מעבירים את התערובת לתבנית המרופדת, ומשתמשים במרית לפיזור התערובת בשכבה אחידה
  10. טיפ: יש להחליק ולשטח התערובת לכל התבנית עד הפינות
  11. אופים כ- 45 דקות, עד להשחמה וקבלת משטח יציב ואפוי
  12. מצננים לחלוטין בתבנית, ואז מוציאים וחותכים לריבועים

הגשה

מגישים מייד, או מאחסנים בכלי אטום עד 5 ימים.

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *