Dagim Fish & Meat Bar

בהוד השרון, סמוך לפארק ארבע עונות, נפתחה לאחרונה מסעדת "דגים" עם חוויה קולינרית לא רק לאוכלי דגים ופירות ים. מקום לכל אחד שמחפש אוכל טוב ואווירה

טרטר דגי ים (צילום דני בר)

טרטר דגי ים (צילום דני בר)

התפריט החדש

התפריט החדש המושק בימים אלו מבטא את יכולתו המופלאה של השף אגבריה (למרות שהוא לא מכנה עצמו בתואר שף, בשבילי הוא השף והאשף) לשלב מגוון מנות מן הים עם פתרון גם לקרניבורים וכאלה שמתחברים פחות לתפריט דגים ומאכלי ים בלבד.

מסעדת 'Dagim' מביאה שילוב שיכול לענות לטעמם של מגוון אורחים כך שכל אחד ימצא את המנות שהוא נוח אתן יותר מאחרות. בתפריט ניתן למצוא דגים, בשרים, פסטות, סלטים ומגוון רחב של אפשרויות וטעמים הנותנים מענה לצרכים הקולינאריים של כל אחד ואחת.

מתוך התפריט החדש המושק, שהוא תפריט ערב במהותו נגזר תפריט עיסקי עשיר ובמגוון אפשרויות תקציביות ונילווים לתפריטים אלו תפריט קינוחים מענג ותפריט יינות מהמובחרים שיש.

שרימפס בציפוי פנאקו (צילום דני בר)

שרימפס בציפוי פנאקו (צילום דני בר)

מה טעמנו

שרימפס בציפוי פנאקו עם אטריות סובה, קרם צ'ילי מתוק וקראנץ' בטטה (54 שקלים). מנה אסטיט ונותנת גם לעין לחגוג עם החסילונים הגדולים. שילוב נעים בפה בין הקרנצ'יות של צפוי השרימפס לבין בשר השרימפס, והמצע עליו מונחים השרימפסים משתלב גם בטעם וגם בעין.

טרטר דג ים-בכיסוני אינרי, איולי ג'ינג'ר ועירית (59 שקלים) היא גם מנה יוצאת דופן של טרטר דגים טריים בתוך בצק קליל ולא דומיננתי בטעם כך שמשאיר לדגים מקום בפה. מנה עסיסית וטובה.

מיקס פירות ים (צילום דני בר)

מיקס פירות ים (צילום דני בר)

מיקס פירות ים עם ניוקי, פטריות, שאלוט, זוקיני, יין לבן ושמנת (119 שקלים) היא מנה גדושה ועסיסית עם הרבה ירק ופירות ים בשילוב מאוזן בין החלבונים הירקות והניוקי.

פילה מוסר בציפוי פריך על מצע עלי גפן ברוטב טרטר (99 שקלים) היא מנה מיוחדת עם טוויסט ים תיכוני. עלי הגפן הממולאים שהם המצע מוסיפים מעט חמיצות לדג ומייתרת שימוש בלימון. הדג נימוח בפה וקריספי במידה.

פילה מוסר (צילום דני בר)

פילה מוסר (צילום דני בר)

מנות נוספות מעניינות

מנות מעניינות נוספות מן הים הן: פילה דניס סצ'ואן על קרם פירה באסקבץ' עגבניות ופלפלים (105 שקלים), סלמון במיסו הדרים-צרוב על קרם פירה ושומשום (95 שקלים), קוסקוס דגים-ברוטב חריימה פיקנטי, פלפלים, כוסברה ולימון(95 שקלים), סיר מולים-בחלב קוקוס וקארי ירוק (109 שקלים) ועוד.

מן היבשה לקרניבורים מוצעות מנות כמו אנטריקוט מיושן 300 גרם (138 שקלים), המבורגר 270 גרם (67 שקלים), קבב טלה וצנוברים-בתיבול השף על פיתה מקסיקנית, טחינה וירקות בגריל (82 שקלים) ועוד.

לחובבי המטבח האיטלקי  מציעים בדגים ניוקי תפוחי אדמה (52 שקלים), פטוצ'יני אלפרדו קלאסי (57 שקלים), רביולי בטטה (64 שקלים) ועוד.

כדור השוקולד מומס (צילום דני בר)

כדור השוקולד מומס (צילום דני בר)

מנות אחרונות

השף אגברייה שהצטרף לשולחן לספר קצת על מסלול ההתפתחות המקצועית שלו במיטב מסעדות המרכז, לא ויתר לנו על קינוחים יצירתיים שהוגשו לנו לטעימות. החל מ"סרפרייז" שזה כדור שוקולד ממולא קרם וניל ומוגש עם רוטב שוקולד חם הנבזק עליו וממיס אותו עוד לפני שמתחילים לאכול אותו (48 שקלים) ועד מלבי טורקי עם סירופ מי זהר, קוקוס קלוי ואגוזי לוז (36 שקלים). לדברי אגברייה זו מנה מהבית של אמא ואכן ניכר בה המגע המזרח תיכוני פרי ידיו של השף.

קיר יין

מיד בכניסה ל"דגים", אי אפשר לפספס את הקיר הענק מימין, שכולו מאוחסן במיטב יינות המסעדה, שרובם יינות יקבי רמת הגולן והרי גליל וגם כמה יקבים מעניינים קטנים יותר. הבר העשיר של המסעדה מאפשר לבילוי זוגי עשיר במשקאות אלכוהולים כמו גם ניתן לערוך במקום ארועים עם אווירה אינטימית או גם ארועים גדולים (בין 20 ל-160 אורחים) תודות לחצר והרחבה שצמודה למסעדה ולשפע החניה מסביב ובצמוד לפארק 4 העונות של הוד-השרון. במסעדה גם חדר אירועים פרטי המכיל עד 24 איש.

Dagim Fish & Meat Bar רחוב הציונות 7, הוד השרון       09-742-9900

שעות פתיחה: כל יום מ-12:00 עד חצות

הוספת תגובה