סופלה שוקולד או בעברית תקנית תפיחת שוקולד ||| soufflé ישראלי כלומר יותר סופלה קר ופחות שברירי ||| מובטח לכם מעדן קל להכנה ומנחם ומחמם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4-6 מנות אישיות)
- 100 גרם שוקולד מריר
- 35 גרם שמן זית עדין* (או 50 גרם חמאה)
- 4 כפות גדושות סוכר
- 2 ביצים XL
- 1/2 כוס קמח
- שדרוג: קוביית שוקולד לכל מנה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות
- להמיס השוקולד והשמן זית (או חמאה) ביחד ולערבב לעיסה חלקה
- להוסיף את הסוכר והביצים לשוקולד ולערבב
- להוסיף הקמח לשוקולד
- למזוג ל-4 או 6 כוסיות אישיות
- לשדרג עם קובית שוקולד בכל מנה
- לאפות 10 דקות
להגשה
להגיש חם עם כדור גלידה וניל בצד.
תיאבון Buon Appetito
* לדעת יודעי דבר, שאנחנו מסכימים עמם, ומניסיון, עדיף להשתמש בשמן זית 75% מתכולת חמאה בכל מתכון. כך תקבלו רבע פחות שומן וסוג שומן בריא יותר כי אין כמו שמן זית. המלצתנו לבחור שמן זית מהזנים לצ'ינו, ארבקינה, קורינייקי ופיקואל ולא תצטערו