מתכון: סוּפְלֶה שוקולד Chocolat soufflé

סופלה שוקולד או בעברית תקנית תפיחת שוקולד ||| soufflé ישראלי כלומר יותר סופלה קר ופחות שברירי ||| מובטח לכם מעדן קל להכנה ומנחם ומחמם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סוּפְלֶה שוקולד (צילום דני בר)

מצרכים (4-6 מנות אישיות)

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 35 גרם שמן זית עדין* (או 50 גרם חמאה)
  • 4 כפות גדושות סוכר
  • 2 ביצים XL
  • 1/2 כוס קמח
  • שדרוג: קוביית שוקולד לכל מנה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות
  2. להמיס השוקולד והשמן זית (או חמאה) ביחד ולערבב לעיסה חלקה
  3. להוסיף את הסוכר והביצים לשוקולד ולערבב
  4. להוסיף הקמח לשוקולד
  5. למזוג ל-4 או 6 כוסיות אישיות
  6. לשדרג עם קובית שוקולד בכל מנה
  7. לאפות 10 דקות

להגשה

להגיש חם עם כדור גלידה וניל בצד.

תיאבון Buon Appetito

* לדעת יודעי דבר, שאנחנו מסכימים עמם, ומניסיון, עדיף להשתמש בשמן זית 75% מתכולת חמאה בכל מתכון. כך תקבלו רבע פחות שומן וסוג שומן בריא יותר כי אין כמו שמן זית. המלצתנו לבחור שמן זית מהזנים לצ'ינו, ארבקינה, קורינייקי ופיקואל ולא תצטערו

כתיבת תגובה