חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פיצה צ'יזי קראסט Cheesy Crust Pizza

פיצה שהושקה ע"י פיצה האט לפני 25 שנים הפכה ללהיט ||| פיצה בעלת טבעת עבה מלאה גבינה שעושה את הפיצה למשהו אחר מהפיצה האיטלקית הדקה של נאפולי ||| מומלץ להשתמש בגבינת מוצרלה בסגנון איטלקי אבל גם גבינות אחרות יכולות לעשות את העבודה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

צ'יזיקרסט פיצה בייתית (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לבצק

לציפוי הגבינה

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק: מניחים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל המצרכים ללא המלח
  2. לשים את הבצק במשך כ־2 דקות במהירות נמוכה
  3. מוסיפים את המלח ולשים במשך 7 דקות נוספות עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה (הערה: אם יש צורך, תוסיפו מעט מים או קמח)
  4. מכסים את הקערה במגבת או ניילון נצמד, ומניחים בצד להתפחה עד להכפלת הנפח
  5. מחממים תנור ל- 220 מעלות
  6. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה
  7. מחלקים את גבינות המוצרלה לשתי חלקים שווים מכל סוג
  8. על משטח מקומח מרדדים חצי מכמות הבצק לעלה גדול בעובי 1/2 ס"מ
  9. מעבירים את הבצק לתבנית האפייה המרופדת
  10. מסדרים מחצית משבבי המוצרלה במעגל על החלק החיצוני של הבצק ליצירת מן טבעת גבינה על הבצק
  11. מגלגלים פנימה את הבצק מסביב לגבינה
  12. צובטים את נקודת החיבור של הבצק
  13. טיפ: אם רוצים, ניתן להדק את הבצק באמצעות מזלג
  14. מורחים 1/4 כוס מרוטב הפיצה במרכז הפיצה
  15. מפזרים חצי מפתיתי המוצרלה מעל הרוטב
  16. חוזרים על הפעולה עם הבצק ומצרכים שנותרו כך שתקבלו 2 פיצות על 2 תבניות
  17. אופים במשך 12־15 דקות, עד שהבצק מזהיב

בתיאבון  Buon Appetito

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *