מתכון: ברוסקטה פפרונטה אנשובי

ארוחה קלה לימי החום של יולי-אוגוסט עם מנה איטלקית משודרגת ||| bruschetta peperonata היא סוג של טוסט בריאות עשיר בירקות |||  לצמחונים וטבעונים אפשר פשוט לוותר על האנשובי ||| אפשר להוסיף מה שאוהבים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ברוסקטה או ברושטה פלפלים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (2 מנות)

להגשה

אופן הכנה

  1. חממו תנור ל- 200 מעלות
  2. השרו את הצימוקים בקערת מים פושרים
  3. חותכים את הפלפלים לרצועות של 5 ס"מ ורוחב כ -1.5 ס"מ
  4. בקערה שמים את רצועות הפלפל ומוסיפים פנימה את השמן, עגבניות ובצל
  5. מתבלים
  6. מורחים על הלחם בשכבה אחידה ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  7. אופים 10 דקות
  8. הוציאו את התבנית מהתנור
  9. סננו את הצימוקים
  10. פזרו את הצימוקים על 4 הפרוסות עם הירקות ובזקו מעל חומץ
  11. החזירו לתנור ל- 10 דקות נוספות

הגשה

כשמגישים (אפשר לאכול את הפפרונטה ישר מהתנור או בטמפרטורת החדר), פזרו מעל מעט מהפטרוזיליה וסיימו כל פרוסה עם 4 רצועות אנשובי

בתיאבון  Buon Appetito

כתיבת תגובה