חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פאי סלק ותפוח עץ

פאי קצת אחר ומפתיעה הישר מהמטבחים של מזרח אירופה ||| סלק טרי הוא ירק נפלא להרבה מאכלים אבל הפעם הוא יהיה קינוח מתוק ||| פאי קל להכנה שיפתיעה גם בצבע וגם בטעם ||| תגישו ואל תספרו מה סודו של הפאי הזה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פאי סלק ותפוחי עץ (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (תבנית פאי 24)

לבצק

  • 250 גרם חמאה רכה

למילוי

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערה יבשה מערבבים את הקמח ואבקת סוכר
  2. בקערת מיקסר מקציפים את החמאה, סוכר וביצים לקבלת קצף אחיד
  3. מערבבים פנימה את תערובת הקמח
  4. משטחים את הבצק בתבנית פאי משומנת ומקומחת כך שהבצק יצפה את התחתית והדופן של הפאי
  5. מגרדים את הסלק ואת תפוחי העץ לגרידה דקה ואחידה
  6. הערה: הסלק מתוק מטבעו ולכן אין צורך בתוספת סוכר. סוג תפוחי העץ יקבע את מידת המתיקות של הפאי
  7. יוצקים את תערובת גרידת הסלק ותפוחי עץ לתוך תבנית הפאי המרופדת בבצק
  8. מחממים תנור ל- 160 מעלות
  9. אופים 50 דקות עד יצירת קרסט אפוי מעל
  10. מוציאים ומפזרים בנדיבות אבקת סוכר

בתיאבון

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *