חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט ברמונדי ישראלי קר

סלט דג ברמונדי ישראלי קר סטייל סביצ'ה ||| שילוב עולמי של דג אסייתי, טעמים ים תיכוניים וסגנון דרום אמריקאי ||| מנה שניתן להגיש כמנה ראשונה וגם כמנה עיקרית קלילה ||| מנה קלה להכנה עם שלל עשבי תיבול ים תיכוניים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט ברמונדי ישראלי וזיתים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4-6 מנות)

סלט דג ברמונדי (צילום דני בר)

אופן הכנה

  1. מרתיח סיר עם מים בגובה 2-3 ס"מ
  2. נבשל בסיר את נתחי הדג במשך 5-7 דקות, עד שהפילה מתפרק בקלות לנתחים גדולים לבנים כאשר תוחבים מזלג
  3. מסירים מהלהבה ומעבירים למסננת להפרדה מהמים
  4. מניחים להתקרר ואז מסירים הבשר דגים המבושל מהעור ודואגים שלא תשתרבב עצם לנתחי הדגים
  5. מעבירים נתחי הדג לקערה גדולה ומוסיפים חצי מהכמות של הכוסברה, נענע, ועירית
  6. מערבבים את השום עם קורט מלח במטחנת מזון קטנה או מכתש ועלי לקבלת פסטו שום
  7. מוסיפים לשום את הכמון ושמן הזית ומרסקים לקבלת מחית אחידה
  8. מתקנים תיבול לפי הטעם במלח ופלפל
  9. מערבבים בקערה את הדגים עם הפסטו שום שהכנו
  10. מוסיפים את מיץ הלימון, קוביות הפלפל, והזיתים ומערבבים קלות
  11. טועמים ומתקנים תיבול בשמן זית, מלח ופלפל שחור
  12. מוסיפים את המיץ לימון ושאר הכוסברה, נענע ועירית ומערבבים קלות

הגשה

מומלץ להכין מראש ולהגיש קר. הסלט יחזיק מספר שעות במקרר.

בתיאבון

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *