חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פלאפל אבוקדו

לרגל יום הפלאפל הבינלאומי 12 ביוני פלפל עם טוויסט ||| חקלאי גרנות מציע מתכון לפלאפל מקורי וטעים ||| פלאפל אבוקדו, שהוא שילוב טעמים מפתיע ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פלאפל אבוקדו (צילום הדס ניצן)

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות)

אופן הכנה

  1. מבשלים כ-30 דקות שליש מגרגרי החומוס שהושרו לפחות לילה
  2. במעבד מזון עם סכין מתכת מעבדים בפולסים את החומוס המבושל, חומוס מושרה לא מבושל, אבוקדו, שום, פלפל חריף מלח ופלפל עד קבלת מסה פירורית ואחידה
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב למסה אחידה
  4. יוצרים מהמסה כדורים
  5. מטגנים בסיר עם שמן עמוק

הגשה

ניתן להגיש בתוך פיתה לצד סלט ירקות טרי ומתובל

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *