חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת שקדים וריבת תפוז סיני

ר.ב.דגנים יבואנית מקורמיק McCormick והילה וייס מציעים מתכון לט"ו בשבט ||| עוגת שקדים חלומית עם ריבת תפוז סיני בהכנה ביתית ||| השימוש בתמצית תפוז טהורה של מקורמיק מעניקה לעוגה ניחוח משכר של תפוזים ||| עוגה קלה להכנה שתקשט את שולחן החג ||| נפלאה להגשה לצד שתייה חמה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת שקדים רכה עם ריבת תפוז סיני מקורמיק (צילום הילה וייס סטיילינג)

מצרכים (לתבנית אינגליש קייק מוארכת)

לריבה

  • 2 כוסות תפוז סיני
  • 3/4 כוס סוכר

לעוגה

  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 1 כוס שבבי קוקוס
  • 1 כוס קמח כוסמין
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 2 ביצים L
  • 4-5 טיפות תמצית תפוז טהורה של מקורמיק
  • 1/2 כוס שמן חמניות
  • 1/2 כוס ריבת תפוז סיני
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית כורכום

אופן הכנה

  1. הכנת הריבה: טוחנים בבלנדר את התפוז סיני
  2. מבשלים את מחית התפוז הסיני עם הסוכר על להבה בינונית עד שהריבה מסמיכה מעט והצבע הופך מצהוב לכתום
  3. מעבירים לצנצנת מעוקרת
  4. הכנת העוגה: בקערה גדולה מערבבים את השקדים, קוקוס, קמח, אבקת אפיה, קינמון, כורכום וסודה לשתייה
  5. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, ריבה, תמצית תפוז טהורה ושמן
  6. מאחדים את בלילת הביצים לתוך תערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת בלילה נוזלית
  7. משמנים תבנית מוארכת
  8. מחממים תנור ל- 190 מעלות
  9. מעבירים את הבלילה לתבנית המשומנת
  10. אופים במשך 30-40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש והעוגה שחומה למעלה

בתיאבון וחג האילנות שמח

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *