6 הקוקטיילים של גמר תחרות Patron Perfectionists

תחרות הקוקטיילים פטרון פרפקציוניסט של מותג הטקילה פרימיום פטרון ||| זהו אתגר ייחודי עבור מיקסולוגים וברמנים מכל רחבי תבל ||| המיקסולוגים מאותגרים על מנת להפגין את מיומנותם, מומחיותם ותשומת לב לפרטים ||| כל הפרטים והקוקטיילים בגמר בהמשך…

Sangre Del Patrón של ליאת בן ישר (צילום מתן בוגנים)

תחרות Patron Perfectionists  

התחרות החלה כתחרות מקומית של פטרון בבריטניה בשנת 2015, ולאור ההצלחה התרחבה בתוך חמש שנים לתחרות גלובלית שבה משתתפות מעל ל 30 מדינות השנה. מבין כ-60 ברמנים מישראל שהגישו מועמדותם לתחרות, עלו לגמר הישראלי שישה פיינליסטים, אשר יתחרו על תואר קוקטייל פטרון המושלם. מי שיזכה בגמר המקומי ייצג את ישראל בגמר העולמי שיתקיים בבית של פטרון, האסיינדה פטרון, בחליסקו מקסיקו בינואר 2020. שלושה שופטים יבחנו את הקוקטיילים של המתמודדים: ניק קוקס  – מנהל אזורי של פטרון במזרח התיכון אסיה ואפריקה,  עומר גזית שליו, זוכה פטרון פרפקציוניסט בישראל ובמקום השני בתחרות העולמית של שנת 2017 , ורותי רוסו – עיתונאית, שפית, מרצה, ויועצת קולינרית.

טקילה פטרון Patron

טקילה פטרון מיוצרת בדייקנות ובקפידה. החל מתהליך הקטיף הידני של אגבה כחולה באיכות הגבוהה ביותר, לתהליך הזיקוק המסורתי, תיוג פרטני וגם מספור ובדיקת כל בקבוק ובקבוק. אף שפטרון הפך לאחד ממותגי הפרמיום המוכרים והמוערכים בעולם, טקילה פטרון עדיין מיוצרת בקבוצות בקבוקים קטנות, ובאותה מחויבות לאיכות וליצירה. אלה הקוקטיילים של הגמר בישראל:

99.9 קוקטייל של דוראל גלילי (צילום מתן בוגנים)

99.9 של דוראל גלילי, ברמן בזאלמה באר שבע, מדריך בבי"ס לברמנים בר מאסטר

  • 1 דאש סלרי ביטר
  • 45 מ"ל פטרון סילבר
  • 10 מ"ל אמארו מונטנגרו
  • 25 מ"ל סירופ פלפל שחור ותה ירוק
  • 30 מ"ל ליים
  • 15 מ"ל מי חומוס

 To See The Sunrise של אסף יחיאל, ברמן באימפריאל, ת"א

  • 45 מ"ל פטרון סילבר
  • 22.5 מ"ל סירופ ערער
  • 22.5 מ"ל חומצת לימון
  • סגירה עם יין שתסס עם תפוזים ומתובל בפלפל שחור ופטרון סילבר

 Camino A Casa של אנדריי ליובימוב, ברמן במסעדת פסטל, תל אביב

  • 50 מ"ל פטרון סילבר
  • 30 מ"ל סירופ אבלפיכה
  • 25 מ"ל מיץ לימון
  • 7 מ"ל ליקר בנדיקטין
  • טיפות קפה לסגירה

#150 של ראד קטן 'ברמן בגטסבי, ירושלים

  • 45 מ"ל פטרון סילבר שטוף בשמן קוקוס
  • 30 מ"ל שבבי נענע וניל
  • 15 מ"ל מרטרז ירוק
  • 15 מ"ל מיץ ליים

Sangre Del Patrón של ליאת בן ישר, ברמנית בדקל 3, ירושלים. מדריכה בבי"ס לברמנים זמן אמיתי.

  • 25 מ"ל פטרון סילבר
  • 25 מ"ל פטרון אנייחו
  • 90 מ"ל מיץ אבטיח מתובל (פימנטון – עשבי תיבול מקומיים)
  • 15 מ"ל פרנה ברנקה
  • 15 מ"ל מיץ ליים
  • לקישוט: קבינה, זעתר טרי ופלפל שחור

 Cardinal St. Patron של יוחנן מיכאלוב, ברמן בבושוויק, ת"א

Cardinal St. Patron יונתן מיכאלוב (צילום מתן בוגנים)

  • 47 מ"ל פטרון סילבר
  • 37 מ"ל קאווה
  • 29 מ"ל מיץ ליים מסונן בחלב
  • 23 מ"ל סירופ מנגו חרוך
  • 19 גרם ליקר מרסקינו

לחיים ובהצלחה למתמודדים

הוספת תגובה