קוקטייל: סנגריה של קווה ואגסי אנג'ו

סנגריה לבנה קלילה על בסיס אגסי אנג'ו אמריקאים וקאווה קרה ||| יובל בר-נר מציע משקה לחגוג איתו שנה אזרחית חדשה 2018 ||| איש האגסים הצעה מרנינה לשנה החדשה ||| פרטים ומתכון בהמשך <<<

סנגריה לסילבסטר (צילום יובל בר-נר)

איש האגסים ואגסי אנג'ו

יובל בר-נר, מהרצליה, מייצג מזה שנים רבות את מועצת האגסים האמריקאית בישראל. חיבתו והבנתו הרחבה בתחום האגסים משמשת את יובל בר-נר בתפקידו כנציג הרשמי של מועצת האגסים האמריקאית בישראל. מועצת האגסים הנו  גוף המרכז כ- 1600 מגדלי אגסים בצפון מערב ארה"ב במדינות וושינגטון ואורגון ומהווה חלק ממשרד החקלאות האמריקאי. בישראל פועל בעיקר יובל מול יבואנים ורשתות שיווק וכן עומד בקשר הדוק עם משרד החקלאות הישראלי. יובל איש האגסים, מציע לסילבסטר.

מצרכים

  • 3 אגסי אנג'ו אדומים חתוכים לקוביות
  • בקבוק קאווה או פרוסקו קר מאד
  • רבע כוס סוכר
  • 3 "סרטים" של קליפת תפוז (עם קולפן)
  • מיץ מתפוז אחד
  • מיץ מחצי לימון
  • רבע כוס ברנדי או ליקר תפוזים
  • חופן עלי נענע
  • קוביות קרח להגשה

אופן הכנה

    1. מערבבים את כל החומרים בקנקן שקוף עד שהסוכר נמס
    2. מניחים בכוסות ההגשה מעט קרח ועלי נענע
    3. מוזגים מהסנגריה לכוסות ומגישים

לחיים

כתיבת תגובה