חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קניידלך לפסח

אין פסח ללא כופתאות קמח המצות המשתלבות היטב עם מרק ירקות, כהכנה לשאר המנות בחג.

קניידלך בסיר (צילום דני בר)
קניידלך בסיר (צילום דני בר)

רכיבים

מתאים ל-20 יח'

  • 1/4 ק"ג קמח מצה.
  • מים רותחים.
  • 2 כפות שמן.
  • קורט מלח.
  • 4 ביצים.

אופן ההכנה

    1. לערבב את הקמח מצה עם המים ולקרר.
    2. להוסיף את שאר הרכיבים לעיסה סמיכה.
    3. לבשל סיר מים ולאחר רתיחה להוסיף מלח ו-2 כפות שמן.
    4. להכניס כדורים מהעיסה אחד אחד ומבלי שיתפוררו.
    5. לבשל 10-15 דקות באש נמוכה.
מרק ירקות עם קניידלך (צילום דני בר)
מרק ירקות עם קניידלך (צילום דני בר)

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *