מוצר חדש לטבעונים – מיו של פלמיל Plamil Foods ||| תחליף טבעוני וללא גלוטן למיונז ||| מתאים לסנדוויצ'ים, סלטים, ממרחים וצ'יפס ||| מתכונים של דפנה בר-שדה לחברת מרום משה ||| על המוצר ומתכונים לטבעונים וללא גלוטן <<<
מיו – מיונז טבעוני
טרנד הטבעונות ממשיך לשבור שיאים והגיע הזמן שגם לאוהבי המיונז יהיה פתרון טעים לסנדוויץ'. המיו ללא ביצים של פלמיל כל כך טעים, עשיר ובמרקם נפלא שתתענגו על כל ביס ומהר תשכחו שמדובר בממרח טבעוני ועוד ללא גלוטן. חברת פלמיל הבריטית מייצרת מוצרים טבעוניים כבר כ- 50 שנה והנה מגיע אלינו המיו שלהם, ללא ביצים כדי להזכיר לכם שכבר אין שום מגבלות.
המיו ללא ביצים מגיע בטעמים: רגיל, שום, צ'ילי וטרגון.
מיו טוב למגוון מאכלים
התגעגעתם לסושי עם ספייסי מיו – קחו את הצ'ילי, בא לכם אסייתי ? יש טעם טרגון. עם ההמבורגר, אפשר את השום ועם הסלט הטעם הטבעי שולט. הבקבוקים הלחיצים מאד נוחים וכיף לאכול ככה מיונז ללא ביצים בטעם נפלא שמחמיא לכל סנדוויץ מענג כל צ'יפס ומשדרג כל סלט או מרינדה.
את הממרח הטבעוני – מיו ללא ביצים של פלמיל ניתן להשיג ברשת סטופמרקט ובמגוון ענק של בתי טבע,מעדניות וחניות מתמחות. משווק בבלעדיות ע"י אימפורט 4 יו טל': 09-9580522.
המבורגר טבעוני עם מיו ללא ביצים של פלמיל מתכון ל- 3 סועדים
רכיבים
- מיו ללא ביצים בטעם שום של פלמיל
- 2 סלסלאות פטריות חתוכות לקוביות
- 1 בצל קצוץ
- 3-4 גבעולי בצל ירוק
- חצי כוס פירורי לחם
- 1 בטטה
- 2 לחמניות המבורגר מקמח מלא
- 1 עגבנייה פרוסה לרצועות
- עלי חסה טריים
אופן ההכנה
- מבשלים את הבטטה במים עד ריכוך
- מסננים ומועכים בעזרת מועך פירה
- בינתיים, מחממים מחבת עם 2 כפות שמן
- מטגנים את הבצל וכעבור דקה מוסיפים גם את הפטריות
- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומטגנים עד להשחמה
- מוסיפים לתערובת במחבת בצל ירוק קצוץ, אבקת צ'ילי (לאוהבי החריף), את הבטטה המעוכה ואת פירורי הלחם ומערבבים היטב
- מורידים את התערובת מהאש ומחכים שתתקרר
- יוצרים צורות של המבורגר בעזרת רינג או ביד וצולים על הגריל או אופים בתנור עד להשחמה
- מרכיבים את הלחמנייה עם הירקות והקציצה
- מוסיפים כמות נדיבה של מיו טבעוני בטעם שום
קרואסון טבעוני עם פטריות ומיונז טבעוני של פלמיל בטעם טרגון (טבעוני ומושחת)
רכיבים
- קרואסון טבעוני גדול (להשיג במאפיות מובחרות או במתכונים מעולים ברשת)
- 3-4 פטריות שמפיניון
- 1 בצל סגול בינוני
- חצי כוס יין אדום
- צרור בצל ירוק
- מיו ללא ביצים טרגון
אופן ההכנה
- פורסים את הבצל והפטריות וצולים על הגריל להשחמה
- ממליחים ומוסיפים בצל ירוק
- בסיר נפרד, מצמצמים חצי כוס יין אדום עד לשליש גובה ומוסיפים למחבת
- מרכיבים את הקרואסון הטבעוני: מורחים מיו ללא ביצים עם טרגון בנדיבות ומוסיפים את הירקות המבושלים ברוטב יין
כריך אבוקדו טבעוני עם מיו ללא ביצים פלמיל
רכיבים
- לחמנייה מקמח מלא
- אבוקדו גדול ובשל
- עגבנייה
- מלפפון
- חסה
- מיו ללא ביצים פלמיל
אופן ההכנה
- כריך קלאסי ופשוט שאנחנו מאד אוהבים
- פורסים את הלחמניה ומוסיפים מיו ללא ביצים של פלמיל
- מועכים את האבוקדו עם קצת לימון ומלח ומורחים בלחמנייה
- קוצצים עגבניה ומלפפון ומכניסים ללחמניה