חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: ריזוטו פסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות

לשבועות, חג הפסטה הלא רשמי, ברילה מציעה מתכון ||| ריזוטו מפסטה קטנה כתחליף לאורז הקלאסי ||| מתכון של רחלי קרוט ||| לפרטים מלאים והמתכון בהמשך <<<

ריזוטו מפסטה עם ירקות ירוקים וגבינות (צילום אסף אמברם)

מצרכים (8 מנות)

  • 1 בצל לבן קלוף
  • 2 כפות חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 זוקיני ירוקים או קישואים
  • 3/4 כוס אפונה עדינה מופשרת
  • 1.5 כוסות ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים)
  • 3 כוסות מים רותחים או ציר ירקות רותח
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק
  • מלח ופלפל שחור

להגשה

  • גבינת פרמזן מגורדת דק

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות
  2. בסיר רחב ממיסים חמאה ושמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך
  3. חותכים את הקישואים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומוסיפים
  4. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות
  5. מוסיפים פסטה כוכבים, אפונה עדינה וציר ירקות רותח/ מים רותחים ומערבבים
  6. מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים
  7. מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שהיא נמסה
  8. מעבירים לקערת הגשה
  9. מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם.

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *