לשבועות וגם לסתם יום קיץ ||| השף גיא פרץ מציע מתכון במיוחד לחג השבועות ||| תנסו ותיהנו, המתכון בהמשך <<<
חומרים
- 2 סלק בינוני קלוף
- 3 כפות חומץ
- 1 כף סוכר
למלית
- 100 גרם גבינת עיזים
- 100 גרם גבינה בולגרית רכה
- 100 גרם גבינת לבנה
- 100 גרם אגוזי מלך גרוסים
לקישוט
- 50 גרם פקאנים מסוכרים גרוסים
- 5 כפות סילאן
אופן הכנה
-
- פורסים את הסלק דק בעובי 2 מ"מ
- משרים בחומץ וסוכר
- מערבבים את חומרי המלית
- מניחים פרוסת סלק, מזלפים מעל מתערובת הגבינה
- מכסים בעוד פרוסת סלק
- מטפטפים מעל סילאן ומפזרים את אגוזי הפקאן